Monday, August 3, 2009

I'm Back ;-)

biggrin salam semua .. kita rindu bangatttttttttttttt kat korang semua .. hari nie kita baru masuk ofis .. pagi td juga ada checkup pregnancy di Klinik Kesihatan ... so msk ofis lmbt sket ... aminn mommy & baby sihat2 ... my mood rite now heppi ..heppi .. heppi mrgreen .. next entry khas akan diciterkan kisah percutian kami di Bandung, Indonesia sepanjang last week .. Thanks pada semua yg mendoakan trip kami berjalan lancar k ... rindu giler nak jejak blog kawan2 semua .. yeehuuu ... wink

9 comments:

CT NORAMIZA said...

hai diana, dah balik ye, x sabar nak baca cita kat bandung, nnt update k :)

CT NORAMIZA said...

diana, lupa lak, ltk gambar byk2 tau, shopping apa kat sana?

SyaNa said...

alhamdullilah selamat pegi & pulang
tak sabar nk tau kesah korg kt sana

zailamohamad said...

alhamdulillah..dah selamat pulang..slow2 update ya..gambar mesti banyak..hahahhaha..xder FM ntok saya ke??hihihihi...xmalu;p

Mrs LVoe said...

alhamdulillah dh slmat smpai :-)

Cujie said...

tu ah.. dr tadi dok refresh blog diana..
takde khabar brite lagi ni...

tak sabo nak bace percutian dr bandung

mama_umar said...

yeay2,dah balik..ekeke..citer yg best2 je tau,klu ade yg xbest esp psl paksani tuh xyahla citer,ekekeke

ijan@2 aka ummihakimi said...

diana.. aritu lupa plak nak kirim fridge magnet...

AlizMieAlya said...

Alhamdulillah..selamat sampai msia yr kak..kite pn rindu kt akak..ni br nk start bace sumer entry bandung akak tu..mesti sonok kan..hihihi..