Friday, September 11, 2009

Celebrations ;-)

ole2 utk kawan2 adam @ nursery
biggrin we had small celebration masa berbuka semalam .. awal2 pagi tue masa htr adam ke nursery kita bagi kat cikgu nursery adam ole2 tiger cake & coklat toblerone utk dibagi sama rata pada kawan2 satu nursery adam .. hope dorg semua seronok ler ... pada awalnya kita plan nak buat goodies bag .. tp x larat sgt2 .. makanya bagi goodies express gini jer yer lol
biggrin kami tak tempah bestday cake pun sebab kalau nak tempah yg cartoon2 tue kena inform bakery awal 3-5 hari .. nak tempah kek & cuppies from peniaga onlines pun tak sempat .. makanya terpikir plan alternative beli jer 2 slices kek secret recipe .. (satu slice tue mama adam punya yer).. lilin bestday tue pulak cuma RM2 beli kat Tesco bulan lepas lol .. lagi pula cuma kami berdua je ada celebrate mlm tadi coz FIL tak dpt join celebrate sekali ... adam yg iyer2 excited time meniup lilin tue jer .. dok ulang2 berkalie2 .. dah nama pun budak2 kan mrgreen .. menu kami berbuka smlm kuih-muih + otak2 + cornish secret recipe + air .. simple jer menu celebrate birthday adam semalam ... yg penting dia happy wink

12 comments:

hacienda said...

itupn nmpk adam hepi sgt2..kaler baju siap sm kaler dgn lilin...

msti cedap cake tu

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

al-hamdulillah ..hepi besday Adam!!! ala x kisahkan diana, janji anak kita hepi...

SyaNa said...

nampak keceriaan adam :)

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

has > aah ler kebetulan kaler sama plk ;-)

sue > itu ler .. simple jer .. janji adam heppi

syana > dia suka time tiup lilin berkali2 tue ;-)

mama tisya said...

dapnye oreo cheese kek ngan tobleronce

~Atie+Farid~ said...

wah....adam nampak happy banget...wpun celebrate care sederhana.....

happy besday again adam ensem

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

eryn > itu ler kek oreo tue mkn time sejuk2 sedap ;-)

atie > itu ler sederhana jer celebrate ..TQ atie ;-)

hacienda said...

diana - ni emel kite

skyline_cienda@yahoo.com

thanx sgt2

mama_umar said...

klu kite pon dah suke sgt dpt kek oreo tuh,hehehe

CT NORAMIZA said...

bestkan budak2, dpt tiup lilin pun dah happy, bestnya jadi budak2, ;)

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

zetty > itu ler .. kongsi bertiga mkn ;-)

CT > itu yg dok ulang2 tiup tue ;-)

ME said...

Happy Birthday Adam .. haa dah nak dapat baby.