Monday, September 14, 2009

Mix Entry ;-)

arrow Weekend pagi tue lps sahur kami tak tido .. dua-dua bersemangat mengemas beg baju baby yg simpan baju2 lama adam .. plan nak basuh balik semua baju, kain bedung, barut baby dan kita nak cek mana2 baju lama adam yg boleh pakai balik mana yg tak tue boleh ler disisihkan .. haa ... ambik byk juga .. sebakul besar baju baby adam tue utk dibasuh .. eek ... sambil2 tue kami mengemas beg utk balik kg beraya .. kemas ler sikit2 memandangkan dah tak lama lagie je nak raya kan .. so tak ler kelam kabut mengemas nantie ... siap mengemas petang tue kami gerak balik ke rumah my mom pulak .. tlg kemas skit2 .. hubby cuci kipas & bersihkan sawang2 kt siling rumah mama .. al-maklum hubby kita kan tinggi .. he..he.. so dia ler yg rajin panjat tangga mengemas semua tue mrgreen
jem giler
cool tgk ler tue .. time cuti2 nie pun jem panjang giler .. ada plk org buat jalan time petang2 gini .. sabojela ... otw balik tue kami singgah beli menu berbuka di bazar ramadhan kt sri andalas .. kita rasa nak mkn ikan terubuk bakar .. tapi takder rezeki kita habis plk cry .. hari nie nak carik kat bazar stadium sek 13.. mmg confirm ada ramai jual ikan bakar kt sana mrgreen oh yer hari tue kita bgtau kita plan nak apply cuti raya 23-25hb .. tapi dlm hati nie rasa nak cuti awal ler plk .. maybe 17@18hb nie nak apply cuti ler .. rasa badan penat sgt2 ... so cuti raya awal nie boleh ler rehat2kan badan dulu sambil2 carik mood berhari raya yer lol

arrow 12 hb Sept lepas was my MIL Bestday yg ke -51 .. FIL celebrate bestday MIL di Hotel Summit Bukit Mertajam ... Happy Birthday Mama wink

8 comments:

~ana~ said...

kak, kita br je basuh baju2 baby tu minggu lepas..tp x lipat2 lg tu..hu3x...bab lipat kain ni liat sungguh la...:)

Nana said...

kita apply 18 skali rejek la...hehe..xpela janji 23-25 tu approve

:: vErde+hAzizi :: said...

erksss...sangat awal sudah pack nk balik kampung :D
bgus la u...n for sure that nesting syndrome helps alot kan :D

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

ana > itu ler .. byk nak lipat .. adehhh .. tgk mood nak raya jer ;-)

nana > takper nana yg penting dpt cuti tue ;-)

verde > itu ler .. slow2 sudah pack beg balik kg .. heh..heh.. terlebih rajin ;-)

hacienda said...

wah..dah memulakan persiapan bgus2..ptt dicontohi

shuhaina said...

kejap je dah 30 weeks ya..semoga dipermudahkan segalanya...
have a beautiful hari raya

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

shu > mls nak kelam kabut last minit nantie ;-)

shu > itu ler shu ..kejap jer rasanyer x lama dah ;-)

mar!ahaf!z said...

maria pun dah apply cuti 23-25 tp mgu ni pun tiba2 je rasa letih. rasa nak minta cuti lagik je..