Thursday, September 17, 2009

Settle ;-)

gmbr lama sebelum deco2 mrgreen
lol dah deco meja keje dgn mood raya ... he..he..he.. smlm kan kisah meja yg bertimbun dgn pelbagai benda tu kan .. alhamdulillah keje pun byk dah settle .. meja dah kemas cantik tersusun .. tgk gmbr atas dan bawah nie korang compare yer .. kita dah alihkan perhiasan cenderahati dari tempat lama ke meja sebelah kanan belakang kerusi kita duduk tue yg sebelum nie kosong tak berseri .. ditambah dgn hiasan kad-kad raya yg dpt dari bos, VC dan kawan-kawan .. naik ler sikit mood raya tu yer .. kat ofis nie dah memangg siap deco utk hari raya .. bergantung2 lampu lip-lap, ketupat, kad raya, lampu pelita dan macam2 lagie .. rajin sungguh dorg deco mrgreen hari nie kt ofis 2-3 ofismates dah mula bercuti .. so suasana ofis agak sunyi skit ... kita mula cuti esok yer .. nak kemas rumah sendiri sebelum balik beraya smile
selepas siap dihias mrgreen

15 comments:

syana said...

kad raya aku tak smp lg ye??
haaihhhh melampau btol pos mesia ni

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

syana > itu ler .. aku rasa pos tue ambik simpan sendiri kot .. hu..hu..hu.. ;-(

hacienda said...

ha bgus2,blk raye nnti still ade mood rayekan..hehehe

ME said...

Hmm nak raya bukan rumah je kena dideco, office pun .. rajin betul

lia said...

wahhhh larat lagi tu mak buyung nih ;P

mood raya la tu kan...

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

has > itu ler .. nak kemas rumah x cuti lagie .. terlebih rajin nieh ;-)

kak me > mood raya kena ada di ofis juge ;-)

lia > aminnn .. larat lagie nieh .. deco simple2 jer ;-)

~Atie+Farid~ said...

wah sis....kemas nye....opis pun beraya ek....good..good! hehehehe

sis..atie nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri tuk sis n family...maaf zahir batin

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

atie > kat ofis nie every dept dah hias deco raya .. saja rajin deco kt tempt sendiri yg simple2 jer ni ;-)

M@L@ said...

kemas sungguh... mood raya nie..bagus2...sejuk mate tgk,...

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

kak mala > heh..heh.. sy mmg mencarik mood raya betul ni kak ;-)

NadiahKhair said...

lorrr..nad igt die hias umah.:D

xpe..ofis pun kene cantik gak. baru bersemangat nak buat kerja betul x?

D,
Selamat hari raya dan maaf zahir batin dr Nad sekeluarga.

Semoga selamat pulang ke kampung dan kembali ke SA nanti.

Take care.

Jemput dtg rumah. Just SMS je nad nanti. :D

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

nad > umh tak kemas lagie .. heh..heh... so kemas ofis je dulu yer .. Salam Hari Raya juga buat Nad & Family ;-)

mar!ahaf!z said...

D, kan main lagik deco office. maria nyer bilik tunggang langgang. sebab reno + malas nak kemas.. hehe..
kalau org masuk, mesti serabut.. tak tau penghuni nya lagik serabut sebenarnya..hehe

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

maria > semalam terlebih rajin .. tue yg deco simple2 jer kt meja ofis tue ;-)

eza said...

kemas giler tempat ko ni d.....