Wednesday, September 16, 2009

My Workstations ;-)

mrgreen korang tgkler meja ofis ku itu pagi nie .. penuh sepah dgn segala macam benda ... fail-fail yg perlu diupdates, surat2 yg perlu difailkan, buku2 yg nak di proses, buku log harian , alat-tulis .. dan macam2 lagi .. esok khamis kita last keje .. kita cuti raya 18hb until 27 hb .. permohonan cuti pun sudah diluluskan .. yeayyy .. syukur lol sebelum cuti tue kita nak make sure keje2 yg pending tue disettlekan + nak makesure atas meja ofis nie kemas tersusun rapi cewahhh .. barulah rasa tenang jer dlm hati nie .. nanti nak balik bekerja kembali 28hb tue pun rasa aman dan gumbira je ... oh yer jgn lupa atas meja kena kemas .. bawah meja pun pastikan dikemas juge yer .. macam2 khazanah ada bawah meja tue .. ye tak??? mrgreen

12 comments:

SyaNa said...

aku pn cuti mcm ko
puas sket beraya kan..kekee

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

syana > tp kejap2 jer rasanye masa berlalu .. dah naik keje balik yer ...

ME said...

Kira ok la kalau meja mcm tu ..kejap jer boleh clear tu

hacienda said...

hehehe..kemas jgn xkemas..kite ari2 skrg ni nk clearkan smue...

Mrs.Nury said...

samala kite start cuti 18hb semua mende nk settle kan b4 cuti.Me too atas meja bersepah2 ngan fail tuk di keyin & chk.

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

kak me > keje jer yg x clear lagi nieh

has > jom sama2 mengemas ;-)

nury > seb cuti harussssssssssss buat cleaning nury ;-)

ijan@2 aka ummihakimi said...

kitorangnyer keje.. x kan leh siapnyer.. kompom2 sok pas raya datang opis.. stationery banyak hilang.. meja bersepah...

M@L@ said...

byk nyer keje.. cpt2 kena habis kan.. baru tenang jiwe kannn....

kat sini akak amik kesempatan nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri & maaf zahir batin...dr akak sekeuarga..

zailamohamad said...

meja saya lagi bersepah kak..saya start cuti 18hb ni..jatuh pada bithday saya tuuuuuu;)

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

ijan > lor smp stationery pun hilang yer .. simpan ler dlm laci seb cuti ..

kak mala > itu ler nak setlekan seb cuti nieh .. baru aman ;-)

zaila > wah happy bestday zaila ;-)

Nana said...

wah beznye esk last keje ek.kita last mnt boz xapproved cuti ari jumahat.menci nye

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

nana > alahai sian nana .. kita cuti raya dah approved .. baki cuti ada lagi 25 kot .. ;-)