Wednesday, September 30, 2009

TQ Ell ;-)

biggrin Hari ini 11 Syawal .. masih lagi dlm mood raya .. smp2 ofis pagi nie tgk ada kad raya atas meja .. kad raya yg santek sgt2 bagi kita .. nak tau sebab apa ?? 1st sebab air tgn sendiri yg sgt2 comel dan kreatif & sebab yg kedua coz kad raya nie ditulis dgn ucapan raya menggunakan tulisan tgn .. terharu babe .. even kad raya nie dari member blog sahaja .. tp ingatan dan kesudian ell mengirimkan kad raya tue amat2 kita hargai .. Thanks sgt2 to lady ell wink

ps : smp skrg kad raya yg dikirimkan oleh syana kat kita statusnya MIA .. hu..hu.. sedeyyy .. mmg x der rezeki kita .. kad raya Syana nie pun hasil air tangan dia sendiri tue .. agaknya tue yg org lain berkenan kot sad

4 comments:

zai@umiaiman said...

taun ni kad raya by pos ni yilek... langsung kiter xdpt...

SyaNa said...

huhu tak dpt gak ye
add ko:

PTAR 1,
Bhg Katalog
Uitm (MARA)
Shah Alam
40000 Shah Alam

kan???

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

ZAI > x per zai .. e-kad raya byk fpt ;-)

syana > betul dah tue address .. aku rasa org lain berkenan dgn kad raya ko .. jadikan koleksi ler ;-)

hacienda said...

klasik sgt..lame xdpt kad cenggitu