Monday, October 26, 2009

Rajin ;-)

biggrin Yeay!.. Yeay!! angin kerajinan sudah melanda .. ahad lepas kami ke Babyland@Summit USJ (terletak di Ground Floor hujung sekalie dekat2 dgn entrance Giant) .. Babyland ni antara tmpt yg sgt2 direkomen utk shoping brg baby & mommies coz macam2 ada kt dlm tue .. time kami dtg tue Babyland ni tgh buat sales .. so dpt jimat ler few RM$ mrgreen .. kita tinggal beli few brg2 yg penting utk bersalin nantie .. antaranya disposable panties 10 pcs, mini wet tissue, 2 pek, extended bra, baju baby yg lobang2 tue 2 helai, baju tido 1 helai, mittens 2 psg , baju butang depan 1 psg .. settle .. total bill RM84 jer .. oklah tue .. sebabnya baju2 baby tue price masa sales .. sepasang dlm RM12-Rm13 jer wink ... balik2 tue smp jer rumah .. dek kerana rajin yg sangat2 kita terus laundry baju2 & cloth diapers yg dah beli lama berbulan2 tp x smpt nak basuh lagie .. puas hatie dan lega tgk semua baju tue settle dah bersidai .. balik ofis karang tingal kemas & lipat sikit2 jer lagie mrgreen

21 comments:

haifaarah said...

bestnye kak diana shopping...happy for u too kak diana..

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

haifa > last sopping ... itu pun dah x larat jln lama2 ;-)

MaMa ZuRa said...

rajinnya soping peknen2 ni..terus basuh lak tu..bagus2..mesti anak ni nanti rajin mcm maknye jugak nanti..hihi

ME said...

mesti tak sabar nak tunggu baby kan? bestnya .. terbau2 bedak baby johnson yg synonym dgn newborn

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

zura > harusss rajin .. x der bibik @ maid .. kena buat sendiri semua ;-)

kak ME > itu ler .. rindu bau baby yg wangiiii ;-)

cintaKusayangMu said...

sakan mendobi ni kak...bagus2...semntara tgh rajin berkudrat lg ni..baik la buat ape2 yg patut...dh xlama lg tu...tgu masa je lg...
kak...wat la entry adam pki CD...leh msuk contest..

Mrs.Nury said...

sure tak sabar nk tunggu baby kluarkan...murahnyer brg baby kat sana...never notice pun abt the shop.

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

qis > itu ler sementara larat lg nieh .. adehh nanti yer .. nak carik masa rajin masuk contest laks ;-)

nury > kedai tue hujung sekalie .. ramai x perasan .. tp brg2 dia mmg completelah ;-)

zailamohamad said...

mesti dah xsabar nak deliver dah kan??

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

zaila > tak sabo pun ada .. nerbes pun ada .. macam2 rasa dah nieh ;-)

CT NORAMIZA said...

waaa diana, ini betulnya dobi ni :)

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

CT > last stok & trip mendobi nieh CT ..he.he.. ;-)

lia said...

penuh ampai dgn insert cd tu he3....

lia lak rasa xsabar nk tunggu diana bsalin nih...

shuzana said...

fuyooo..penuh ampai tu diana..haha

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

lia > 5 pcs jer tue .. lg 2 pcs dah dirasmi adam ..he..he.. kita tak sabar + nebesss ;-)

shu > tak penuh mcm hr tue .. masa mula2 laundry bj2 lama adam ;-)

hacienda said...

ini yg wat saya xsbr nk shopping ni..tggu dulu next month..mase 6 bulan ke atas elokla start ek

SyaNa said...

kagum oh ngan ko..sarat2 pn larat lg..mmg konpem anak dlm tu rajin mcm mummy nye

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

has > selamat bersopping has ;-)

syana > aminnnn.. senang sket mama dia nie nanti yer ;-)

Afne said...

wawawaahhh.. dh jemur itu cd. makcik suko. sama2 la kita menghijaukan bumi hehe

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

afne > jom misi bersama ;-)

絲瓜湯包Sam said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社