Thursday, October 22, 2009

Why???

cool 2 hari berturut2 dpt sms dari no. yg tidak dikenal dan org yg tak dikenali :-

arrow sms 1> " Cik saya pinjam sepuluh hinggit leh tak nanti ada rezeki saya ganti blk nak beli makanan .. saya Hanip "

arrow sms 2 > "Akum? dilla, aku nak pjm kamera bleh x. nak gi kursus la seminggu. titin"

rolleyes korang pernah tak dpt sms yg pelik2 dari org yg tak dikenali ?? yg lawaknya bila kita reply balik inform org yg sms nieh salah org dorg tak reply balik kata sorry ker ... senyap gitu jer .. pelikkkkkkkkkkk rolleyes

19 comments:

** atie + farid + aisyah ** said...

penah....kengkdg org salah kol...pastu ble ckp u ni salah org...boleh plak terus letak camtu jek...at least say sorry pun ok pe....

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

atie > itu ler .. lawak jer .. senyap gitu jer

mama_umar said...

hehehe,lagi pelik dua2 sms ni psl nk meminjam,x ckp sorry pon kan?tahpapela diorg nih

Mrs.Nury said...

i pun pernah diana...org tu siap ckp akak dh bankin rm15k dlm ac...pkaila tuk buat business & anak-anak.Cuak jugak kan biler dpt sms camni.But i just ignore jer maybe org tu silap anta kan

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

zetty > itu ler .. 2 hari berturut2 plk tue ..

nury > wahh takutssss gaks bab2 duit2 nieh kan ..

cintaKusayangMu said...

k.diana...dia dh termalu la tu..nk bls msg blk pn jd segan agknye..anggap je la mcm tu...hehehe

lia said...

sms1 tu mcm kesian jer....

Afne said...

diana, kes afne lg pelik. sejak 4-5 bln lps ada je misscalled dr satu no tp no rmh org cina. bila afne call balik tanya dia kata takde dail no. hp afne. ntah le..

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

qis > aah yer.. malu nak reply balik

lia > itu ler .. sian plk ..

afne > misteri tue afne ;-)

Diarihatiku1976 said...

dia salah parking sms eekk.. cian dia habis kredit ekkkk..

eza said...

wah...bila ko ckp pasal salah hantar sms ni kan,teringat plak kisah yang menimpa diri akak.Akak rasa diaorang di couple dah kawen kot...si laki ni rasanya gi outstation kot.Dag kegersangan sgt ler tu.siap tulis sms yang berbaur blue sikit ler.Si laki ni kasi hint2 kat is3 dia...huhhhh mengucap panjang akak...masalahnya bukan sekali salah hantar.2-3 kali kot.Akak siap kasi hubby baca.yer la tak nak ler En Yeop syak yg bebukan.Dak Ijan pon aku kasi tengok gak sms tu....

bukan sms jerk.ada satu masa tu si laki ni siap telefon.Pastu bukan nyer nak bagi salam.trus straight tu the point " Yang....awak...bla...bla...bla..."akak memula senyap jerk.nak tengok apa dia nak cakap.bila akak cakap jerk trus dia minta maaf.katanya nombor hp is3 dia lebey kurang sama jerk.Yang pelik tu dia tak save ker no.hp is3 2....???sampai leh tersalah hantar.

Lagi satu kawan En Yeop pon ada terima SMS bergambar.Kalu gambar sopan x per la.Ni gambar pompuan x pakai baju.Rasanya nak hantar kat pasangan dia la tu kot.Siap tulis gambar cam ni ok tak....

apa la diaorang ni.sebelum hantar tu check ler dulu ...

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

Diarihatiku > itu ler .. salah htr daaaaaaaaa ;-)

kak eza > mak aiiiiiiiiiiiiii .. lagi la ... xxxxxx nieh ... aduyai .. no wife pun leh x save ker???? adussss

SyaNa said...

hahaha ttibe je erk org nk pinjam duitkan

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

syana > sian pun iyer ... RM10 jer plk tue .. tp masalahnya tak kenal sapa..

ME said...

hehehe .. rasanya diaorg tersalah no atau no u dah di conteng di tempat public. I pernah dapat few calls sbb ada budak2 nakal main conteng jer no i .. siap tulis free service .. sampai i decide to tukar no .. no tu i tukar buat prepaid tapi tak on for one month .. baru okay

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

kak ME > lor ye ker kak .. sejak 2 hari nieh jer no nie dok org slaah htr sms .. sebelum ni ok jer ..he..he.. sabarjelah ;-)

MaizaC'Joe said...

Salam

pasal slh sent msej.. dh slalu dpt.. ada yg lawak ada yg tak senonoh.. huh!! yg lawak bila sorng gurl sent msej manja2 utk boynyer.. hahaha... manja betul...

-maiza-

CT NORAMIZA said...

diana, saya rasa just ignore je next time, jgn direply sms yg x dikenali tu ok.

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

maiza > adehh sabojelah yer ..

CT > aah yer .. next time kita ignore jer