Thursday, November 19, 2009

4 Years Of US

Today 19 November 2009...
Alhamdulillah...genaplah sudah 4 tahun perkahwinan kami... sepanjang 4 tahun pelbagai cubaan dan dugaan yang mendatang tapi kami tetap tabah menghadapi segalanya bersama-sama... kehadiran Adam Mukhriz memeriahkan suasana...bakal tiba seorang lagi ahli keluarga yang hanya menunggu waktu utk dilahirkan...(baby,bila nak keluar yer???)... Kami sentiasa mendoakan agar keluarga kami sentiasa bahagia sehingga ke akhir hayat... Amin

13 comments:

linahilmin said...

d, happy annivery..
semoga bahagia sentiasa selamanya...
ingatke dah x blog, org baru dah sampai rupa2nya baby still nk bermanja2 dlm perut mama ye!
take care kay!

Nana said...

happy anniversary...baby oh baby..cepat la kuar xsabo gak nk tgk muka bb ni

Anonymous said...

appy 4 annivesery.Try drink air baccaan yassin or air zam-zam byk utk cepat dan permudahkan bersalin

queen nurr said...

happy 4rd aniversary ye mama adam...
4 x 4 lah gitu insyaAllah....
congratulation....

CT NORAMIZA said...

happy anniversary diana, moga2 baby tu lahir hari ni :)

IEMA said...

salam..sis diana..eppy annevessary k...moga kalian hidup aman damai kekal hingga akhir hayat...gud luck 4 new coming son heheh..

hacienda said...

diana - hepi 4th anni...smoga bahagia akan trus abadi n hubungan suami isteri yg sentiasa dilindungi ALLAH..aminn

Anonymous said...

Happy 4th Anniversary. Moga dirahmati dan diberkati ALLAH sentiasa. X kuar2 lagi baby eh, insya'ALLAH x lama lagi tu...

M'

Zura Hasan said...

Happy Anniversary Diana...mintak2 bb kua hari nie la..;)

Nina Rizwina said...

hepi 4th anniversary...heheh..bb xnak kuar lg selagi tak anniversary korang...:)

Ayu Jaffar said...

diana,

hepi 4th anniversary :p

lia said...

hepi 4th anniversary.... lia nyer 18hb, selang sehari setahun jer la he3...

semoga bagaia sentiasa... amin...

nifalnin... said...

tahniah diana & lan...

semoga perkahwinan kalian kekal ke akhir hayat dan sentiasa diberkati ALLAH...