Monday, November 2, 2009

POPEYES ;-)

biggrin Gara2 terliur tgk kt blog kak erin ... sejak dari last week tue ... sanggup weekend lepas kita ajak hubby gi mkn Popeyes nieh ... masa otw tue sempat sms Fynnaz & Kak erin ty location sebenar .. Thanks yer Fynn for ur info ... yg kita pegi nieh kt Midvalley , LG depan McD .. time beratur tue tak ramai org pun .. kami mkn bertiga ambik set yg 3 ketul ayam pastu kongsi bertiga jer .. utk adam mintak staff dia tukar seketul ayam tue pada yg tak spicy mrgreen .. set tue baru RM11.95 .. kalau take-away harga dia dlm RM8.95 .. around mcm tue ler ... yg pastinya ayam dia lg sedap .. crunchy .. yg spicy tu plk rasa pedas dia mmg merbeles ler .. whipped potato dia siap ada gravy pedas2 jugeee .. haihhh citer pagie2 nie bisa buat air liur melelehhhhh lol .. skrg nieh hubby plk yg dok terigt2 kat Popeyes nieh .. camner tue??? mrgreen

14 comments:

hacienda said...

wah...nmpk sedap tuh,tp kan diana,kite ni jarang sgt rgn nk makan ape2..stkt ni xde lg rase nk mkn ape2..hehehe..eh yeke?konpius kejap...

mamazana said...

Diana, last sat, mama pun g Midvalley. Beratur panjang kat baskin robbin hehehehe....

next time leh singgah kat popeye ni la.

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

has > belum ada rasa craving lg tue .. he..he oklah tue ;-)

mamazana > oh ye ker .. kita nmpk ramai betul beratur kat BR tue .. he..he.. ;-)

zai@umiaiman said...

ADUHHH TERLIUR GAK NI....

l said...

betul sedap ek? biler dgr pedas2 ni, mmg harus cuba nih....

thnks letak cter ni sbb mmg xtau psl popeyes ni ;p

lia said...

betul sedap ek? biler dgr pedas2 ni, mmg harus cuba nih....

thnks letak cter ni sbb mmg xtau psl popeyes ni ;p

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

zai > heh..heh .. ramai dah terliur ;-)

lia > better dari KFC ;-)

cintaKusayangMu said...

sedap ek kak popeye ni??
kt ni ader gak tp xpernh lg try....

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

qis > kt area klang ada ker ??? yg kita tau saunway, midvalley jer ada ;-)

TEACHER OF SOMEONE said...

uish...nk kena terjah ke midvalley ni..terliur tgk...hehehe

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

noor > terjah jgn tak terjah yer ;-)

Nina Rizwina said...

arggghhh!!! tak boleh jadi ni...waaa!!!..kene gi cari gak ni..dah lama tak makan ni...tak pasti lak popeyes ni sama dgn popeyes yg dulu??zaman budak2 dulu ada la makan menda alah ni..sbb kakak keje situ..huhuh..but now dh kembali semula ek..

Ami said...

mmg best yer diana?balik nanti kene try.so far kite paling suke ayam McDonalds.KFC yg hot&spicy tak suke sgt.

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

kak nina > itu ler ramai dah dok try popeyes nieh .. eh dulu ada yer .. tak tau plk .. jgn lupa blog bila dah try yer ;-)

ami > kita rasa sedap lg dr kfc .. aym dia pun besar skit .. rasa rempah dia lain tau ;-)