Friday, November 13, 2009

Reaching 40 weeks...

Esok ( 14 Nov 2009 ) genap dah 40 minggu. Baby dalam perut masih blom menunjukkan tanda2 nak keluar. Mama dia pun tengah sedap2 bercuti kat Kampung. Hari2 keje makan jer. Esok gak ada check-up kat HTAR. Doktor nak monitor pergerakan baby coz dah cukup 40 minggu. So, kita tgh jelah apa nak jadi esok. Thanks to kawan2 yang sentiasa mendoakan kesihatan saya dan baby ni.... insyaallah kalau ada apa2 berita, will let you know.

huhuhu.... baby bila nak keluar....
hehehe... nak kacau baby lah....

baby... peace!!!

12 comments:

Nana said...

hye bb bila nk kuar ni? kak kita time 40 weeks pun damia lom kuar lagi jenuh menunggu dah la 1st bb kan xsaba je heheh

zailamohamad said...

Akaaaaaaaakkk!!!besarnya perot;)

Zura Hasan said...

hehehe..bb tak puas lg dok dlm tu...tu psl x mo kua lg...insya Allah sume selamat nnt...o yer,adik zura dh selamat bersalin on 111109..bb gal,3.4kg....

** atie + farid + aisyah ** said...

amboi kak....comelnye pewut.........dh nampak perut tu kebwh dh....

M@L@ said...

abg adam pon x sabo yer tunggu bb biler nak kuar...ala x lama lg kuar lah tu...
diana dah npk peyut kebwh..

Ayu Jaffar said...

adam tak sabar nak jadik abang long ekkk!

:: vErde+hAzizi :: said...

owh owhhhh...
i doakan yg terbaik for everythg k...insyaallah everythg will go on smoothly :)

plus adam suretak sabar nak jumpe adik! :D

hacienda said...

lmbt lak komen?ni dh bersalin ke blm ni?smue org trtggu2..hehee

lia said...

baby da keluar belum nih?

Nina Rizwina said...

laa..lum kuar lagi adik adam ni..heheh..dia takmo kuar lagi kot..nk dok dlm perut mama lelama..anyway, semoga sumenya slamat k..jaga diri bebaik..ada tanda jer terus zasss ke hospital..heheh..apa2pun..nnt inform la kami yer kalau dah bersalin..hehe

eza said...

diana...bulat sungguh perut mu ittew....comel jerk nampak...hehehe..

shiemz said...

alamak..bolatnyer perot..... comel... rindunyer....