Monday, November 16, 2009

ADMITTED AT HTAR

14 November 2009
- Buat check-up kat HTAR.
- Doktor suruh masuk wad cox bila buat check ada contraction tapi slow jer.
- Masuk wad 1A katil 29, cox first class diorang buat wad utk pesakit H1N1.
- Petang husband datang bawak semua barang2.
- Malam husband dtg dgn mama n adam. Tapi adam tak boleh masuk, nasib baik katil kita dkt dgn pintu, so main jerit2 jelah ngan adam yang kat bawah dgn husband. Mama jer naik cox nak hantar barang.

14 November 2009
- Still kat HTAR. Doktor check dah bukak 1 cm pagi tu.
- Petang doktor check dah bukak 2cm.
- Petang husband, adam n mama datang melawat.
- Kita order mee goreng mamak dgn tose kat husband.
- Adam tak boleh masuk, tapi mama kidnap jugak masuk. hahaha....
- Main2 ngan adam. Adam sesih mama dia tak balik rumah. Bila tanya adam cakap mama sakit kena duduk hospital.
- Adam cakap adam sakit, adam duduk hospital ngan mama. Mama jaga adam. ( sodih tol)
- Malam tu takde apa2 perkembangan terbaru...

Thanks to all my fren yg sentiasa mendoakan saya dan baby nie. Maybe baby nie nak kuar 19hb kot sempena anniversary kitorang yg ker 4.... baby, ikut babylah bila nak kuar. Janji semua selamat sudah...

21 comments:

lia said...

tang adam ckp dia sakit sbb nk soh hang jaga dia kat hospital 2 yg sebak waaaa...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

ntah2 ari ni kot..
sama ngan besday fiza..hehehe

mama_umar said...

huhu,sebak jugak dgr bace adam ckp camtu, xpelah diana,rehat puas2,baby kasik rilekkkk

Fiza's said...

rehat yer.. baby x mo kuar lg tue.. nak rehat dalam perut mama dia puas2.. apapun, sy doakan semoga selamat semuanya.

SyaNa said...

take care ye..
baby syok dok dlm tu kot
hehehee

honeylanz said...

bersiaran dr hosp la nih? semoga selamat semua nya.

hacienda said...

sian adam,rindu mama die..biasela baby lmbt klua...jnji smue slmt

M@L@ said...

ala cian adam....nak dok dgn mama kat sepital yer...
bb masih syok kat dlm tu kot dpt mkn mcm2...

zailamohamad said...

Zaila doakan yang terbaik buat akak..take care;)

Mrs.Nury said...

nury doakan semoga selamat diana...but since u dh awarded last saturday shud be today u dh delivered cause doc takkan hold u lama-lama...anyway my prays for you dear

mamazana said...

take care

shiemz said...

selamat mem'push'kan diri k... take care

Aduka Lara @ Syahrul Nizam said...

good luck di... semoga dipermudahkan bersalin dan semua selamat...

*ala cian adam... takpe adam, nnti adam dapat adik...

-ayumie-
*blog baru kami...

NadiahKhair said...

D,
semoga selamat semuanyaaaa. Aminn.

Sedih gak kan first time tinggalkan Adam. Tak nak kenang masa kat spital hari tuh. Terigt kat Iman, punyelah rindu. Huhu

Take care D.

MaMa ZuRa said...

best la nak dekat dah kan..sabar k..xlama lagi tuu... :D

cintaKusayangMu said...

akk...smntara baby lom nk kuar lg ni...leh request nk mkn ape je..kang kena pantang lama nk mkn ape2...

nor said...

saya dulu 2 hari lewat dari due date.. memang dah masuk 40 weeks..tapi baby belum nak kluar, nak wat cam ner.. pasrah jerlah..
memang saat ni paling mendebarkan..
sabar ye..banyak2 berdoa...

Zura Hasan said...

ermm..agaknye nk bb nk celebrate skali anniv parents dia tue...

saba la ye Diana...doa2 byk..insya Allah,sume kwn2 turut mendoakan yg sama...

shuzana said...

tak pe la diana..janji baby n diana selamat sudah..

CT NORAMIZA said...

la diana, ingatkan dah bersalin, rupanya baby nak duduk diam2 kat dlm perut mama dia lg lah :) oklah tu, anniversary celebrate ngan birthday baby sekali nnt

alizmiealya said...

akak...tk cr ok...Insyallah selamat sumernye...