Wednesday, February 10, 2010

3 Hero ;-)

biggrin tadaaaa ... saja jer hari nie up gmbr my mom bersama 3 heronya .. mmg meriah ler .. my mama mmg superb la .. dalam satu masa boleh handle jaga 3 hero serentak cool... Adam Mukhriz hero no. 1 Abraham Mikail hero no. 2 (3 mths) + hero no. 3 Aidil Muzaffar (2 mths) .. bayangkan ler time dorg nie nak meningkat besar umo dlm 2-3 tahun .. HARUSSSS rumah nenek dorg jadi mcm tongkang pecah .. ha..ha..ha... mrgreen yg pasti time tue .. nenek releks jer melayan kerenah cucu-cucu .. yg naik angin pulak haruslah parents2 .. al-maklum ler .. kasih kepada cucu harus lebih kan mrgreen.. kita doakan my mom sihat .. panjang umur .. dirahmati dunia & akhirat utk melihat cucu-cucunya membesar dgn jayanya lol

9 comments:

** atie + farid + aisyah ** said...

caiyok aunty jage 3 hero skali.... hehehehehe

hacienda said...

huhu..tembam2 baby2...

CT NORAMIZA said...

hehehe mesti malam2 mama awak tdo x bergerak kiri kanan :)

~Eila @ Along~ said...

di...tu la org cakap..ibu2 ni superwoman kan....ye lah kalo dulu2 sampai 10 anak diorg leh jaga...salute ur mom Di..
neway, tgk aidil tu..isk..geram..comey!

eza said...

gembira jerk tengok Aidil.Wah...adam semakin kurus.mama dera adam jaga adik yer...

biasa la diana.mak-mak kita relex jer leh jaga cucu.bila kita tanya mak ok ker jaga budak-budak tu?nanti dia akan ckp biasa la budak-budak nak itu nak ini.boleh je ikut kehendak mereka...eee....kalu aku sure dah meroyan...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

atie > mak kita tak jaga hero 3 nie full time .. next mths kami dah blk rumh sendiri dah ;-)

has > yg baby mikail tue gebuuuu sgt2

CT > seronok dipelukkk ;-)

eila > betul tue eila ..kita yg br dua nieh dah kaget ;-)

kak eza > he..he. betul tue kak .. nenek tak mengamuk pun compare to kita nieh .. dorg relek jer ;-)

Ayu Jaffar said...

hepi je muka nenek dgn cucu2 nya :p

TEACHER OF SOMEONE said...

seronok je muka nenek...
siap la nnt bl dh besar ckt tiga2 hero ni kn...
hehehe

hatiberbunga said...

sangat setuju! atuk & nenek mmg sayang lebih kt cucu2. yg cepat naik hangin, harusla parents2 nya. hehe..