Tuesday, February 9, 2010

Tupperware ;-)

biggrin Brand Tupperware nie mmg dah femes worldwide .. dari zaman mak-mak kita lagi dah terkenal .. time kita kecik2 dulu siap ada party tupperware, kutu tupperware dan memacam lagi la .. masa tue mmg terasa kemeriahannya mrgreen .. zaman sekarang nie semuanya business thru onlines .. dah lama rasanya tak attend party tupperware ..heh..heh..heh mrgreen.. kisahnya smlm kt ofis ... my ofismates kak mimi dan yg lain2 dah lama signup jadi ahli .. time tu dorg kena byr RM60 .. tp semalam rezeki kita .. skrg nie tgh promo .. kak mimi ajak join jadi member seumur hidup .. caj signup hanya RM35 siap dapat (beg,business kit + free 2 item yg merah tue@tupperware worth RM60) .. next time beli brg dpt less sehingga 20% .. oklah tue kan lol.. time belek2 brosur nie barulah kita tau .. produk tupperware nie dah dipelbagaikan .. macam2 ada .. dari produk kecantikan smplah ke produk kesihatan mrgreen manalah tau ada promo2 brg2 yg berbaloi .. boleh ler share dgn korang pada yg berminat yer wink

** ps: sesiapa yg interested nak signup jd ahli time harga PROMO nie buzz me ASAP !
email : idola008@gmail.com
YM : idola008
** sign -up now ... item will be deliver to you after CNY

11 comments:

Nana said...

kt umah pon banyak bekas tupeware ni kakak jadi member xpenah bli pon dia je bg hehe

~Eila @ Along~ said...

mmg syok...thn lepas eila borong brg2 dapur sbb nak deco dapur kan..hehe.. eila suke!!

zety said...

bestnye,tingat kt mak kite plak..penuh kabinet dgn brg2 tupperware nih =)

Afne said...

calling for diana. sila jwb ym anda! ngehhhh......

SyaNa said...

wah tgh promo ye..aku da join da
rugii rugiii
hahhaaaa

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nana > wah rezeki tue

eila > wah byk soppinggggggggggggggg;-)

zetty > betul2 zaman mak2 dulu mmg femes

afne > okies

lin said...

adeih ruginye..kite baru sign up last month...

** atie + farid + aisyah ** said...

wah... sis jd member tupperware ek... caiyok...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

lin > takper .. no prob ;-)

atie > senang beli utk pakai sendiri jer ;-)

eza said...

Ntah ler kenapa sampai skarang hati ku tak terbuka untuk beli barangan tupperware ni...adakah sebab regenya???I don't know la...tp suatu hari nanti aku pasti akan kumpul gak sebabnya bila nampak jer cabinet orang lain penuh ngan barangan plastic ni aku sangat jeles.Nampak kemas kan kalu letak bahan makanan dlm fridge..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kak eza > signup jer time promo nieh .. seumur hidup membership .. tiap kali beli brg dpt less until 20% .. sy pun signup utk guna sendiri jer.. beli brg2 yg harga promo jugee ;-)