Friday, February 12, 2010

3 of us ;-)


me @ 62kg (last preggy 78.5kg)
biggrin Di pagi jumaat ini nak tayang gmbr kami bertiga me + adam + aidil ... hubby yg snap .. so kurang sorang nak cukup korum ..heh..heh .. jadilah ... yg pasti adam suka sgt buat aksi muka yg memacam time pose bergambar .. sabojelah mrgreen .. btw gmbr tue kita masih lg berambut panjang .. tp weekend lps dah selamat potong rambut di quick cut - Rm16 jer .. murah + cepat + tak ramai org ... he..he.. al-maklumlah .. dah ada baby comei nie nak berambut pjg bagai .. kena cuci hari2 .. nak tunggu kering lagi la .. rasa rimas + leceh pulak lol btw esok dah mula cuti CNY until hari selasa .. bestnya .. mil, sil akan turun ke KL .. makanya kami akan berkg. di rumh fil di gombak spjg weekend nieh ..yeayyyyyy!!!!mrgreen selamat bercuti pada semuaaaa .. take care & have wonderful holiday okies wink

12 comments:

mar!ahaf!z said...

bebeh, rambut kita gugur la.. manjadi2.. masa 1st bb tak plak mcm ni.. baru pasang niat nak pnjgkan smula sampai pinggang.. hmmm :( tatau nak potong ke tak ni..

hacienda said...

cutela..aidil makin bambam...adam makin keletah...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

maria > that's why potong rmbt pendek ..kurang skit ;-)

has > he..he.. penat melayan dorg nieh tak terasa bila tgk muka2 baby ;-)

eza said...

slamat bercuti diana...pitsss...tunjuk ler your new hair style...tu pon kalu tak kisah la kan...:p

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kak eza > rambut pendek jer kak .. nanti sy suruh hubby take pic .. lps cny yer ;-)

Ezrina - A wife and a mummy of two princess :) said...

Salam Diana...
selamat bercuti dari akak n family...

shomel la gambar 3 beranak ni :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kak erin > selamat bercuti buat kak juga ..thanksss ;-)

** atie + farid + aisyah ** said...

selamat bercuti sis... wah... adam & aidil makin ganteng... hehehe.. mama nye makin slim ye..caiyok sis!

M@L@ said...

comei nyer aidil..yg adam cute buat muker mcm tu..hehhee
selamat bercuti...

zailamohamad said...

Mesti seronok Diana layan anak2 kan??
By the way, sudi2kan join contest di blog Zaila ya, 27 & 28hb ni kalau ada kelapangan, sudi2kan ke Subang Parade depan celebrity fitness, Zaila ada meniaga kain kat situ;)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

diana,
wah..udah slim laaa...cepat nye turun berat badan tuh..hehehe
tembam tul baby diana nih..

Ayu Jaffar said...

diana makin cun...adam comel buat muka mcm tu...