Tuesday, February 16, 2010

CNY


Image from here
biggrin walau pun penat gara2 cuti CNY yg rasanya kejap jer berlalu .. tp heppi sebab dpt spend masa dgn family members yg semua ada ... cukup korum lol thanks pada semua yg sudi spend masa dan melayan kerenah adam + aidil .. mmg riuh rumah fil di gombak tue dgn kerenah budak2 .. baik yg kecik .. dan yg besar tue mrgreen .. cny nie penuh agenda kami dari pagi smp ke malam .. first day ke rumah big boss nissan .. yeayyy budak2 siap dpt angpau RM5 tue ..he..he > balik open house cny kami terus gerak hala ke bkt. tinggi yg panas dan tak sejuk confused .. kat sana terjumpa Syana Said .. preggy mom yg sgt2 comellll mrgreen .. balik dari bkt tinggi malam tue jalan2 di klcc park coz adam nak tgk klcc .. adam berlari2 kehepian ke sana sini kt taman tue .. penat ler yg lelain mengejar dia .. adehhh .. keesokkan hari isnin tu plk... kami sekeluarga ronda-ronda cuci mata ke pavillion dan plaza GM .. byk outlet tak bukak kedai gara2 cuti cny tue .. tapi still ramai org penuh kt mall .. kat pavillion habiskan masa jalan2 + makan kt food court jer ... mlm tu plk ronda2 di uptowown danau kota .. penuh sesak dgn org ramai .. mmg mencabar betul .. habis ronda2 terus balik puncak alam .. fil,mil & sil terus gerak balik ke utara .. sian dorg .. almost 8am br sampai kt rumh kulim .. kami plk sekeluarga di pck alam settlekan laundry dan kemas2 rumah seharian coz esok dah mula keje msk ofis kan .. so korang yg lain cuti cny harus pegi jalan2 juga kan cool

4 comments:

cintaKusayangMu said...

akk jmpa k.syana ke??xjmpa pn akk kt bkt tgi..qis pn g jj bkt tgi ms cny aritu...klu tau.leh jumpa your boys..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

qis > aah jump syana .. kita kt sana dr pkl 3 smp pkl 6 cam tue .. x terserempak plk eh ;-)

Ayu Jaffar said...

puas berjln ye diana,

ramai kn org kat klcc, taman nya besar jenuh nak jg budak2...letih :p

Lidya said...

dok umah besarkan badan lepas pantang..hehhehehe