Friday, February 5, 2010

Addicted to ...

biggrin skrg nie kita addicted to this .. No Rinse Hand Sanitiser .. rasanya masa kecoh2 H1N1 tue mmg dah ramai org beli benda nie .. yg kita pulak lama2 dah jadi mcm addcited .. until now kita mmg WAJIB letak dlm handbeg + atas meja ofis .. asal rasa tgn cam tak best jer terus letak skit kat tgn .. yg bagusnya senang nak bwk ke mana2 sebab saiznya yg kecik tu kan .. bau dia pun best wangi dgn haruman lavender .. brand lain kita tak pernah try lagi .. maybe habis botol nie nak try brand yg lain plk mrgreen terigt citer Nim's Island kt HBO .. Jodie Foster yg berlakon .. dia addicted giler dgn benda nieh jugak .. siap order berdozen2 tue .. heh..hehlol

7 comments:

Cujie said...

suzi guna dettol...
lagi pun senang kalau takde air
bebudak nak makan masa tu just picit sikit dan sapu kat tapak tangan...

hacienda said...

mmg best pn..hehehe..suke jugak

Anonymous said...

hi babe...

email i leh tak...ada nk mintak pendpt sikit...hehehehe

tqvm

-watie
irdawatys@tnb.com.my

CT NORAMIZA said...

diana, kalau dah addict susah kan, tp ok apa addict ngan benda2 yg camni, bersihhhh je tangan :) hehehe...

~Eila @ Along~ said...

di,
eila pun guna brand ni gak..mmg sentiasa ada lam beg...p mana senang kan..

IDA said...

ade jugak pakai benda camni..tapi brand lain la..mmg senang..aah la..cite nim's island tu...punyela byk dia beli benda ni hehe..tu mmg addicted gile namanya tu hehe :-)

lia said...

lia xsuka yg guardian, protex & dettol nyer sbb mcm cair sgt... meleleh jer atas tgn... lia suka ginvera, pekat dia nyer isi 2, wangi pon wangi...