Friday, February 19, 2010

CNY Pictures ;-)

biggrin Sepeninggalan diriku ke Seminar Pustakawan PUiTM 2010 di UiTM Dungun yg bermula today until next monday ini .. korang layan je lah gmbr2 spjg kami bercuti CNY lepas .. byk lg gmbr hubby ltk kt FB dia (Mohd Azlan Abull Majid) biggrin
me + aidil + adam .. peace mrgreen

kami sefamily @ director nissan open house

@Bkt Tinggi > sedang mendaki bukit ke Japanese Village

taraaaa .. terjumpa syana said & sofia mrgreen
Aidil & Syana .. ada gaya & tokoh dah nie Syana razz
SIL sefamily

kami bertiga .. time nie adam tgh mkn aiskrim dgn FIL
@Colmar, Bkt. Tinggi
swing .. swing ...mrgreen

Aidil yg sgt2 good boy spjg trip ini mrgreen

okey dah habis .. nak balik dahlol
ps: to my dear hubby .. please take care of yourself & our two heroes Adam & Aidil .. i love you so muchhhhhh wink

7 comments:

CT NORAMIZA said...

diana, bestnya cuti2 malaysia ke ni? :)

~ana~ said...

best nya kak d g bukit tinggi...kita x pernah pun lg smpai situ...

SyaNa said...

ce tgk gambar aidil ngan aku tu
kening dia mahal tuuu
hahahaa

Nana said...

wah bole plak tjumpe syana kt sini ek

zailamohamad said...

Di, pandailah tu hubby Di take care your kids;)
Enjoy your Seminar, g Dungun, best tuuuuuu (Zaila pernah stay kat Dungun setahun masa matrikulasi KPM tahun 2000)

mama_umar said...

heheh,siap terjmpe syana ye kt bkt tinggi, kdg tgk aidil ni ade iras2 maryam plak,haihh muke baby ni kdg same je kan..

M@L@ said...

aidil makin tembam yer...minum susu badan ker?..