Monday, February 1, 2010

Shift Malam

biggrin Hari ini buat pertama kalinya kita masuk keje shift malam .. msk pkl 1 petang smp pkl 10 mlm ... jgn tak tau yer jgn pelik pulak ... time student ada .. library buka until pkl 10 mlm ... if time exam week until pkl 11 mlm .. since preggy 7 mths ke atas .. kita telah direhatkan dari tugas2 mengikut shift nieh.. mmg lega ler sikit rasanyer ..he..he.. lol duty shift nie kita bertugas di meja rujukan .. selalunya time exam week mmg library akan penuh dgn student2 yg study ulangkaji + buat assignment .. tgh hari td time nak pegi ofis adam menangis beriya2 meraung nak ikut .. selalunya kita pegi ofis pagi2 dia releks jer siap salam + bye2 semua .. kali nie kita pegi keje pkl 12 td dia igt kita nak pegi jalan2 kot .. aidil pulak muka monyok semacam jer .. dua2 buah hati sudah moody .. seronok sgt berkepit dgn kita sejak hari sabtu tue kot ... aduyaiii sabo jelah cool

6 comments:

eza said...

memang betul ler diana.anak-anak akan kata kita nak gi jejalan kalu kita dressing lain macam seperti biasa atau pon gi kerja lewat dari hari-hari yang lain....sungguh tinggi daya imaginasi mereka...pada hal memang kita ni nak gi kerja kan...

mama_umar said...

adehh,ni yg xsanggup nk tgk muke 2 buah ati esok ..silap2 mama yg meraung

Afne said...

takpe la diana, pergi utk cari rezeki kan?

pssttt.. dh dpt ke fenugreek tu?

CT NORAMIZA said...

hehehe mcm best plak keja ada shift mcm diana ni :)

SyaNa said...

wah keje shift ye..
kalo aku suke masuk kul 1pm (bleh bgn lambat) tu..tp blk kul 10pm tu tak suke la
hahahaa

M@L@ said...

sian nyer adam nak ikut yer..mama g keje ler sayang....
skrg ni anak diana hantau nursery ker? atau masih kat umah mak...