Wednesday, March 10, 2010

Biggest Loser Asia ;-)

biggrin ngantuk sket ... coz mlm tadi tido lewat dari biasa .. anak2 dah lama berlayar .. tp kami berdua masih berjaga lagi sebab follow grand finale The Biggest Loser Asia ... al-maklum sejak versi asia nie ditayangkan .. tak pernah miss nak follow every episod .. dah agak dah David from Indonesia tu yg akan menang pun .. cuma ada beberapa kejutan berlaku time finale smlm .. masa gary propose wife dia + umumkan pemenang peserta2 yg tak terpilih as top 16 .. siap personal trainer pun dpt hadiah sekalie cool .. overall penurunan peserta tak ler sedrastik Biggest loser U.S version ...apa2 pun tabikkkk pada Gary peserta from thailand tue .. mmg nmpk slimmmm gilerrreek ... apa2 pun tahniah pada peserta2 semua ... terujaaaaaaaaaaaa plk tgk pencapaian dorg ... pesan pada diri sendiri .. bila plk aku nak slim cam dorggggggg mad
Full Story From HERE & HERE

10 comments:

Nana said...

gile kurus kan king david ni
tgk 2,3 kali je b4 ni pastu mlm tadi pon terbuka then tgk2 ada final hehehe

SyaNa said...

keding nye
tp mcm sakit pn ye gak

CT NORAMIZA said...

bestkan kalau ada personal trainer cam BL tu :)

Gallivanter said...

David looks terrible, now just too underweight. The show has lost the plot.

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nana > kita igt live rupanay smlm rakaman tu pagi pkl 9 rupanyer

syana > itu ler .. kurus sgt plks

CT > itu ler kena ada byk RM

Gallivanter > yeahh i agreeeee ;-)

eza said...

semalam grand final ker???
tu ar...kejap tengok kejap tak...tertunggu-tunggu gak bila finalnya...melepas...sure ada ulang tayangkan....

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

rasanya mmg ada ulangan ... tgu iklan dia nanti .. x sure bila ulang ..sabtu ni kot

linahilmin said...

d, bila tengok penuh semangat kan nak slim.. tp bila berdepan ngan foods teruuuusssss tak jadi! adehhh! i pun tak tau bila nk kurus! huhuh!

linahilmin said...

d, bila tengok penuh semangat kan nak slim.. tp bila berdepan ngan foods teruuuusssss tak jadi! adehhh! i pun tak tau bila nk kurus! huhuh!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

lina > samalahhhhhhhhhhhhhhhhh ..dugaaannnnnnnnn byk beno .. so how????