Thursday, March 25, 2010

New Look ;-)


My NEW LOOK mrgreen
biggrin Selepas berpening-pening gara-gara gatal tgn menukar template ... taraaaaaaa my blog sudah berwajah baru .. he..he.. oklah .. dah malas nak pening2kan kepala ... dan dah create blog KHAS utk My Dear VIP Frendzy Onlines ... senang dah susun senarai blog kawan2 yg kukenali mengikut abjad .. slow2 sedang mengupdates nie .. harap bersabar yer .. sayang sgt2 kalau link2 kawan2 nieh hilang ... gigih aku usahakan semalam ... hopefully korang sukalah yer .. even hubbyku kata template baru nie tak cantik .. hu..hu..huu rolleyes korang py pendapat laks .. ok tak??? lol

KHAS utk My Dear VIP > KLIK HERE
arrow Letak link nama korang mengikut format
arrow Pada kengkawan yg ahli keluarga korang bertambah .. sila maklumkan sebarang makluman baru di ruangan komen utk kita updates info pada link korang yer biggrin

9 comments:

Afne said...

ok apa.. pinky lg ha. afne suka!

lia said...

dedua pon lawa.... tp vip list 2 simple, aku sukak...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

afne > Thanksssss

lia > gigih menghupdateeee ;-)

gEe said...

dua2 sweet n cute..

mrs shaifull said...

one word describe all - CANTIK! :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

Gee > pening membetulkannya gee ..he..he..

CT > thanksssssssssssss ;-)

~ Lady ell ~ said...

sweet!! cantik!!

~ana~ said...

cantik2....

Chempaka Aurora said...

Diana, thanx sebab tak lupa linked Chem jugak dalam ur VIP Frenzy List.

Nyway, layout baru Diana nampak sweet..yelah kan..merah jambu gitu. Tapi tak leh dah letak banner Diana tu ker?