Wednesday, April 14, 2010

1..2..3... go Aidil ;-)

lol bertenang-bertenang ... asyik excited tak habis-habis ... mana taknye .. balik keje smlm .. nmpk aidil nie mcm biasa ler bergolek-berguling meniarap mcm biasa tue dah memang aktiviti rutin dia .. so biarjelah dia bergolek2 ... dalam tgh syiok2 dia guling2 tue tiba-tiba adil angkat pungungg ... 1.. 2... 3... yehaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... dia telah berjaya memulakan langkah utk merangkak ... ala-ala permulaan utk panaskan enjin ler lebih kurang eek terus kita yg teruja nie berlarik pantas mengambik kamera hp utk snap pic dia mrgreen sabojelah duhai anak .. baru 4 mths 3 weeks dah nak merangkak dah .. advanced bebenor plk compare dari abg adamnya .. takpelah membesar dgn sihat .. boleh jadi teman baik main sama-sama dgn abg adam yer mrgreen

gmbr blur sebab tukang ambk gmbr nie excited lebih lol


yg nie barue nmpk clear .. jom main lumba2 merangkak nak?? mrgreen

14 comments:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

hebatnya..tahniah aidil!!! go aidil go...

Afne said...

chaiyyoooookkkkkkkkkkk

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

sue > go ..go .. thanksss sue ;-)

afne > thanks afne ;-)

~Eila @ Along~ said...

good boy aidil..teruskan...lagi..

Nana said...

wah bagus2 cepat pandai ek...

~ana~ said...

good boy aidil...cepat pandai la dia ni kak...

Ezrina - A wife and a mummy of two princess :) said...

so cuteee aidil :) agaknye kan Diana..anak no 2 ni mmg lg cepat skill nye...
anak pertama kan manja lebih gitu...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aila > yer usaha lagieee ;-)

nana > advancedddd ;-)

ana > lebih cpt dari biasa ;-)

kak erin > ye la kak .. lagie ler dah diinfluence oleh abgnya .. makanya semua cepat ;-)

mar!ahaf!z said...

pantas nye adam.. gigi dah nak ada.. pastu nak merangkak plak dah...
:) tgu la maryam.. maryam duk terhegeh2 lagi ni .. hehehe.. takdelah.. maryam manje sket kot.. ;p

Fynnaz said...

Fin tengok pun excited sama! Haha. Ni nampak macam lagi lasak dari abang. Percaya lahhhhh hahaha. Saya dah rasa kekeke.

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

maria > pelik pun iye ... aidil nie telebeh advanced ..hu..hu.. agaknya kami dok asyik ckp .. "aidil dah boleh jln nanti baru boleh naik flight " agaknya tue yg semua asyik advanceddd ;-)

zai@umiaiman said...

go aidil go... tahniah yer...cpt membesar n sihat yer cayang

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

zai > aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn ;-)

as a.k.a axa87 said...

wah..hebat aidil.. nampaknya cepat la si aidil ni berjalan diana.. dia tak sabar nak main kejar2 ngan adam kot..