Thursday, April 15, 2010

Hot News ;-)

biggrin pagi2 nie nak info sharing dgn korang .. kt mana aku selalu baca paper thru online .. yg pastinya FREE jer .. heh..heh.. lol yg penting melalui website nieh kita dpt tau berita2 utama yg penting-penting ... kadang2 tue kita tak terkejar nak browse each website paper2 yg ada mcm utusan,berita harian dan byk lagi tue .. nak langgan e-browse paper yg versi digital pun tak sempat nak baca semuanya mrgreen .. so di LINK yg aku bg kat bawah nie korg boleh ler try visit .. just klik kat tarikh2 yg korang nak baca paper tue .. nanti akan dipaparkan berita2 utama yg ada .. jimat masa korang kan .. (NOTE : korang kena mutekan volume speaker pc time browse paper nie coz ada lagu artis yg akan play time kita tgh baca paper nie) .. apa-apa pun terima kasih kepada moderator bertugas yg rajin uplod berita2 tue saban hari .. kami nie pembaca yg setia lol

KLIK SINI

6 comments:

~ana~ said...

mcm best je website ni kak..nnti bleh la try masuk...anyway, thanks for sharing...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana > no problem ;-)

Nana said...

wah ni bab2 gosip bezz ni haha
aku buka brita on9 carik ruangan gosip2 je haha

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nana > nanti aku share web2 channel yg ada gossip pulak okeh ;-)

M@L@ said...

mcm best jer.. nak g terjah lah...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kak mala > harus hari2 terjah yer ;-)