Thursday, April 22, 2010

Aidil Muzaffar@5 Months ;-)

biggrin Alhamdulillah ... usia Aidil Muzaffar telah pun masuk 5 mths .. get ready utk injection berangkai2 + checkup .. if tak der apa2 cuti nanti nak bwk gi jump mr. doc ..he..he.. mrgreenperkembangan semua ok .. even ada yg teradvanced .. janji dia membesar dgn sihat dan jayanya .. his still bf + fm .. dan kami dpt satu trick baru nak pujuk dia bf .. start enjin kete + onkan air cond kete .. bwk aidil msk dlm kete .. barulah dia nak bf .. itu lah rutin hari2 lps balik keje .. x pernah dibuat org rasanya .. lawak pun ada bila ingat2 balik lol .. tapi x kisah ler semua tue ... apalah sgt nak dibandingkan dgn kecekalan dan usaha mommies2 yg berjaya fully bf ... oh yer minggu lepas kemas2 baju adam & aidil .. al-maklum dah bersepah bangat tmpt baju dorg berdua .. mana baju adam yg kecik2 tue dah boleh dipakai oleh aidil ..heh..heh.. berapalah berat & tinggi aidil nanti bila pegi check ... hopefully bertambahlah hendaknya wink
smile pic malam tadismile

12 comments:

mrs shaifull said...

bestnya kalau dpt uli pp tu :) nyum2

SyaNa said...

bulat mata dia comel :-)
gigih ko kan sanggup naik kete nk bf aidil

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ct > meh ler sini jumpa ..leh uli2 ;-)

syana > itu jer yg aku leh buat .. even dia ngamok2 gaks .. dpt bf sekejap pun dah rasa syukur ;-)

~ana~ said...

akak, geram nya tgk aidil..bulat..comel sgt...

kak, x kisah la cr mn pun akak buat utk bf kan aidil, sy ttp sokong akak..go go go akak...u can do it...gud luck..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana > Thanks ana .. even tak berjaya fully bf .. dpt bf aidil sket pun tetap hepiiii ;-)

M@L@ said...

comei nyer..cantek mate aidil...
caya lah dik bwk kete still bf..trs kan..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kak mala > itu jer trick nak pujuk dia bf .. starts je la enjin kete kejp ;-)

Ayu Jaffar said...

gigih mama nk bf aidil :p

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kak ayu > walaupun tak berjaya exclusive bf ..tetap gigih tu kak ;-)

hacienda said...

wah..turn aidil lak g cekup ye..bulat betul mata die ek..arini mikhael g cekup..alhamdulillah smue ok... brape berat aidil mase 2 bulan diana

ayien78 said...

diana... anak ko yg ni aku geram giler...muka dia still cam adam ...but pipi chubby dia buat aku gerammm rasa nk geget

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

has > heh..he.. itu ler mata bulat kesayangan .. masa 2 bulan berat dia 5.86kg almost 6 kg juga has ;-)

ayien > muka dia ada iras abg dia sket2 ..cuma dia muka lembut cam gigirl .. coz dulu mama dia hajat nak girl ;-)