Wednesday, April 7, 2010

Segar & wangi ;-)

biggrin Aku bukan duta produk @ buat iklan free yer kawan2 semua redface .. tp saja nak share dgn korang .. selalunya aku pakai pewangi lovely lace jenis lavender utk bagi wangikan bilik .. tp aku malas + x sempat nak bakar lilin bagai nak bagi bau aromatherapi satu bilik .. lagi pula dah lama x masuk dlm lovely lace .. lol jalan mudah .. beli jer pewangi jenama Glade nieh .. aku amik 2 jenis .. satu lavender (kaler ungu) + satu lagi morning fresh (kaler hijau) wink .. bukak pelekat pewangi nie pastu letak jer kat mana -mana yg korang suka .. nak letak kat kabinet make-up .. side table dlm bilik or kat living hall .. ikut suka yer .. tujuan utama aku mmg nak letak kat dalam bilik .. lepas taruk pewangi nie barulah rasa bilik tue segar mewangi jer sepanjang masa mrgreen

5 comments:

mrs shaifull said...

d, saya guna glade gak, tp yg bekas kaca tu, wangiiiiii :)

SyaNa said...

haah beli gini jek senang
takyah bakar2 pn bleh wangi :)
utk rumah aku pakai yg auto spray tu..
utk bilik yg gel dlm bekas transparent (lupe jenama ape)

~ana~ said...

sis, kita pun pakai yg ni je kat umah.kita suka yg lavender tu..mmg pakai yg lavender..x pernah tukor lg..letak kat bilik tdo dgn hall..yg spray pun ada gak tp spray kenkdg je...yg jenis pakai bateri tu pun kita pakai gaak tu letak kat hall...

mama_umar said...

suke yg kaler kuning tu,lemon ke apetah,letak kt toilet trus,heheh

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ct > bleh try yg kaca tu plk pas nie ;-)

syana > kt ofis mmg guna yg auto tu senang kan ;-)

ana > wahhhh sure umh ana wangi sepanjang mase ;-)

zetty > lemon2 mmg sesuai kt toilet .. wangi je toilet ;-)