Tuesday, May 4, 2010

Buy one FREE one ;-)

mrgreen see .. baju Adam & Aidil .. Buy one FREE one .. baju nie beli di salah sebuah outlet masa me & SIL ke Giant Kulim masa kami balik Kulim bulan lepas .. kedai dlm Giant tue ala2 Brands Oulet gitu mrgreen .. x igt pulak exactly nama dia .. masa kami pegi tue .. semua item beli satu free satu .. x kisah ler korg nak beli jeans amik free baju ker .. or apa2 je lah .. konsepnya masa nak byr .. dia akan amik harga brg yg harganya lebih tinggi .. camtu ler kira-kira matematik dia cool
TWINS berbeza tahun lol

arrow Memang byk branded2 items kt dalam ni .. cth:- Gap, Gues, OshKosh, Levis, Polo, Padini dan macam2 lagi .. yg byk kt dlm nie rompers, baju2 baby & kids ... memang rambang mata eek .. tgk2 bajet yg ada .. hubby suggest beli baju sepasang yg SAMA utk dua hero nieh .. settle ... tak payah nak pening-pening .. RM19 ONLY .. dapat dua psg ... mmg rezeki adam & aidil .. mmg tinggal last pcs size dorg berdua .. makanya masa otw balik dari kulim tue .. dah rasmi dah baju baru dorg nieh mrgreen .. lepas2 nie rasa teruja pulak nak beli baju yg sama utk Adam & Aidil lol

16 comments:

ann @ hatiberbunga said...

cantiknya baju mickey biru! sangat murah.. ;)

SyaNa said...

mmg berbaloi2 la kan
buy 1 free 1
encem anak teruna ko 2 org ni

Aini said...

Murah tuh!!

Aini pun memang suka lah beli baju yang ala-ala sama untuk Kakak and Dedek, kasi nampak cam twins.. hehehe..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ann > mmg murahhh .. ori tue ;-)

syana > tue ler .. beli ler spsg utk dorg sekali .. TQ ;-)

aini > itu ler .. twins lain tahun ;-)

Lidya said...

best gak ..ala2 kembar kecik dan besar gituw.. nnt jd kawan la tu.. diana satukan tk pusat derang? org tua2 kata nak kasi mesra adik bradik kena satukan pusat

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

lidya > tak pulak satukan .. setakat nie mmg baik jer berdua .. oh yer mmg ada simpan tali pusat dorg berdua .. TQ yer share info ;-)

~ana~ said...

cantik nya bj mickey biru ni..murah plak tu..berbaloi2..:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana > buy one free one .. oklah tu kan .. mmg berbaloii2 ;-)

Afne said...

bestnya klu dpt pakaikan baju yg sama kan..

diana, anda tlh di tag ;)

Fiza's said...

buy 1 free 1... best la kalu cam nie.. besar sket nanti nampak cam twin ehehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

afne > boleh jer cari yg corak @ kaler sama2 afne .. nanti kita visit okies

fiza > he..he.. teruja ;-)

mama_umar_maryam said...

cantek2..adam sgt muke mama dialah..aidil mate cepet sket ekk

Fynnaz said...

Fin pakaikan sama boys sebab utama baju boys yg encem kat malaysia ni very limited. So kalo yg paling smart pun dah tu jer so terpaksalah beli sama pattern. Pastu Fin tak reti lah nak beza2kan. Kang nampak sorg ensem sorg lg kurang. Takut ckp sayang beza2kan. So bagi sama senang!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

zetty > ramai kata adam muka dia more to hubby ..heh..heh

fynn > aah very limited utk boys .. kita 1st time beli baju sama utk dorg rasa excitedddd ;-)

b.O.n.d.a said...

bestlah!
saya memang suka pakaikan herO saya baju yang sama..atleast skang ni dOrang tak reti nak tOlak lagik..kang dah besau sOk mana dOrang nak! wakakaka

Ayu Jaffar said...

suka tgk bdk2 pakai baju sedondon :p