Monday, May 3, 2010

~ For Adam Only ~

RM1.50 each
biggrin rentetan dari kisah hari sabtu .. masa hubby tgh sibuk2 cuci kete .. ada la coffee table ikea di bawa keluar ..tujuannya utk ltk air + keropok utk hubby basahkan tekak & mkn2 sambil2 tue .. dan dan tue adam boleh ckp " mama mana org tak sampai nie??? ... hari nie be day to you adam ... nanti mama beli kek adam ok ".. ya allah sabojelah .. gara2 sambutan bestday dia thn lps kan guna meja yg sama ltk kek .. so dia igt sama la pulak .. dah ada air .. keropok bagai .. dia igt nak sambut bestday dia pulak .. adehhh .. eek .. makanya pagi td one of my ofismates Azlin singgah ofis belanja me, kak yati & kak mimi breakfast di Anggerik Deli UiTM .. TQ yer Lin mrgreen .. masa kt Anggerik Deli tue mmg rezeki adam la .. ada ler pulak cuppies2 yg comel2 .. beli 2 jer utk adam .. kang beli byk2 tak habis pulak .. balik nanti tinggal psg lilin .. jadilah utk adam feeling2 Best Day To You hari nie walaupun Besday dia sebenarnya bulan Sept akan datang lol

19 comments:

mama tisya said...

happy busday adam...bdk2 suka la kalo bab busday to you..tisya pn tk abis2 dk nyanyi lagu busday to you..busday ku aritu pn die nyanyi sebut nama die gk

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

eryn > bdk2 nie hari2 nak smbt besday .. heh..he.. tisya plg suka hembut kek bestday jugak kan ;-)

SyaNa said...

hehhee comel adam ni
takpe la tiup lilin saje2 ek
cute CC tu

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

syana > layan jelah .. kehendak anak2 nie .. bkn selalu pun kan ;-)

Aini said...

hahaha... comelllsss jer adam!!!

mama_umar_maryam said...

nmpknye sentiase kene stanby kek utk adam tiup lilin laa,,hahaha

linahilmin said...

alolo.... comel nyer adam! sker celeb bday byk kali ye! confirm nanti bday aidil pun dia claim nk tiup candles gak!
kat carrefour (yg dkt ngan umah i) ada cuppies (rm2.50 p.pc-beli 3 frr 1! sgt sedap tau!.. motif, tiba2 promot care4!

linahilmin said...

alolo.... comel nyer adam! sker celeb bday byk kali ye! confirm nanti bday aidil pun dia claim nk tiup candles gak!
kat carrefour (yg dkt ngan umah i) ada cuppies (rm2.50 p.pc-beli 3 frr 1! sgt sedap tau!.. motif, tiba2 promot care4!

linahilmin said...

uikss apasal byk sgt ni! sorry d!

linahilmin said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aini > TQ dear ;-)

zetty > lilin mmg sentiasa standby

lina > kami jrg ke c4 .. okler tue murah & sedap ... x per byk kali posting tue .. terrrr ;-)

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

comelny acuppies ni... mesti adam suka ..hehehe sonok tgk senyuman anak kan..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

sue > sekali sekala bg adam senyummm tiup lilin ;-)

Mrs.Nury said...

hahaha lawakla adam ni...anyway sgt cute ittew cupcakes.I suker i suker

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nury > sekali sekala boleh ler layan ..hari2 bestday .. adehhh kopak ler mama dia ;-)

eza said...

rasanya tak terlambat nk wish kat adam hapi bufday.moga panjang umur dasn dimurahkan rezeki.jaga adik aidil bebaik yer jgn buli2 dia...

** atie + aisyah ** said...

comellllllll

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kak eza > bkn bestday adam kak .. sesajer dia nak kek nak feel2 bestday ;-)

atie > TQ ;-)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

alalalaaa...pandaii tul dah adam ni..
hehehe..budak selalu cm ni kan..dia bleh ingat lagi tuu besday tahun lepas..hiks