Monday, May 31, 2010

CD lagie ;-)

Sabrina owner :- Just Babykids Stuff
biggrin Salam pagi isnin semua ... takder citer baru nak share coz kita lupa bwk memory kad kamera lol... makanya tayang koleksi CD baru Aidil .. sementara CD nie tgh harga PROMO & murah sgt2 mrgreen.. boleh ler menambah cd aidil .. tayang jugalah pic. owner kedai nieh yg dekat dgn my ofis rupanya .. kedai dia kat sek 8 shah alam jer .. Sabrina nie peramah dan kecik molek jer orgnya .. kedai sabrina nie bkn hanya ada cd .. siap ada legging, romper, dress & pelbagai barangan baby .. so sesiapa yg berminat boleh ler klik her sales blog wink
CD bamboo charcoal & all in one (AIO)

9 comments:

mrs shaifull said...

d, pakai bendalah ni, thats mean x payah pakai diapers lg ke? (sorry, soalan agak bangang dikemukakan) :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

CT > aah nie lampin moden .. so tinggal pakaikan insert dia yg jenis microfibre .. basuh leh pakai berulang kali ;-)

~ana~ said...

wah...makin bertambah la koleksi CD pas ni ye..sikit2 lama2 jadi bukit..:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana > al-maklum .. kita basuh cd semua guna tgn .. makanya mmg kena tambah stok .. mls nak guna washing machine ;-)

Nana said...

tingin nk kasi damia pakai cd ni ehehe tak penah kesempatan nk kasi dia pakai

lia said...

warna2 cd la ni makin lawa2 la...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nana > beli ler satu dua yg jenia All in one (AIO) utk permulaan train dia ke toilet .. sama mcm adam dulu train guna cd jer ;-)

lia > kaler2 dia byk kaler yg shocking .. cantikkk ;-)

shima said...

baguih...ku tak sampai seru gik ni

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

shima > moh ler .. harga tgh murah nieh ;-)