Wednesday, May 5, 2010

SAD NEWS ;-(

arrow Mengumumkan my ofis dah officially BLOCK hosting utk BLOGSPOT + FB ... ini pun dpt updates from my hp kejap ... I'm really2 SAD cry .. after this kena beli broadband sendiri for personal use or updates blog kt tmpt2 yg ada free wifi cry .. i'm gonna miss all my friends & my blog cry .. to alls my FOLLOWER please stay tune with me .. i will find alternative way utk terus updates this blog wink

> Updates from my Maxis via Nokia E71

10 comments:

SyaNa said...

tak syiok nye kena block

Afne said...

siannya.. afne kt office ni dpt bukak fb sblm 8.30pg, 1-2ptg & slps 5.30ptg je. nk pakai broadband tp karang nk bukak email company & system tak blh plak sbb server lain2. blog mmg open.

nsb baik ada e71. bila afne nk merasa pakai yeeeee

Aini said...

ala.. sedihnya...

mama_umar_maryam said...

klu zt dpt info tu nnt zt buzz diana k

Fiza's said...

ciannyer.. kt opis kt pun sama gak.. tp, kita wat tukar2 IP ehehe

iswatie "colours of life" said...

slmt kat sini x la kena block even speed internet kat cni slow...but kekadang Fb tuh block kalu ada event yg guna internet or time exam.....but kitaorg lecturer x ada block la..kalu idak malaih buat research..hahahahahahah

Mrs.Nury said...

alaaa xbestkan semua kene block...i pun ni ah xtau lg tempat baru how.Nmpknyer kenela bw brdbd sendiri la kan

izzahazfar said...

diana..sedihnya...zah kat ofz fb mmg tak leh...blog pun update kat umah n kadang2 kat ofz..hehehhe..tp byk kat ofz..selagi boleh..hahhaha

takpe..jgn lupa jengok2 eh!

mazzuana said...

diana, technician fakulti kita installkan satu software nama dia freegtae dapat semua web yang uitm block...

zailamohamad said...

kat opis zaila ni lama dah kena block & seb baik zaila ada broaband sendiri
tapi kena tunggu masa bos tak ada juga kalau nak beronline pon, kalau tak sure kena sound ngan bos nanti;D