Thursday, May 6, 2010

Cadbury Hot Chocolate ;-)

smile salam semua .. gagah juga nak updates blog nieh .. walaupun ada rasa sedih sebab tak boleh nak view blog kawan2 lain dan leave komen mcm biasa dah .. hu..hu..hu .. rindu sgt2 nak jenguk blog korang semua ... tapi apa kan daya cry .. makanya hari nie updates dgn sepantas kilat disamping nak jimatkan bill online ... nak share Cadbury Hot Chocolate 3 in 1 yg baru dibeli semlm .. rasa dia mmg pekat .. melekat .. sedap bangat ... sebijik mcm home made hot choc yg pernah Cik Puan Muda buat dulu surprised .. harga kita beli smlm tgh harga promo RM13.++ .. siap dpt free 2 pkt lagi kt dlm tue mrgreen .. smlm time nak pegi b'fast tinggal bancuh dgn air pns jer .. terus bwk mug ke kafe .. jimat ler RM1.30 (harga milo kt kafe ofis yg cawan kecik) lol
Hot Chocolate yg walahhhhhmrgreen
> Updates from my Maxis via Nokia E71

8 comments:

Nana said...

wah mmg sedap nih..klw aku bli kan sekejap je abes

lia said...

aku x boleh p la benda ni... jd tukun kat umah kah3...

iz-AnN عبداللطيف said...

tak pernah cuba...kena cubalah ar pas ni...

SyaNa said...

aku tak brape suke choc ni
pernah beli sekali utk opis, tapi tak kena tekak aku
pekat sgt kot

~ana~ said...

dulu pernah try minum ni..terus migrain..ish..pekat sgt kot...:)..tp sedap kan...

makcikpc said...

Yang ni tak baper best bg makcik la diana....cuba diana cuba hot chocolate 365 tu...lagi sedap...

mama_umar_maryam said...

hehehehe..penah try gak tp mcm lupe camne rasenye..ade org mmg suke pekat2 camni ;)

~Eila @ Along~ said...

diana,
eila de beli ni dulu.. wat minuman harian kat opis.. cukup 3 bulan bertambah2 lemak terus stop hehehe
tp mmg besh kan... pekat dan likat