Thursday, May 27, 2010

WHY????

arrow this two blog adalah blog kegemaran .. hari2 WAJIB singgah dan tinggalkan jejak komen .. but now ... yg peliknya since monday lepas .. knp 2 blog nie shj yg kita tak boleh view ??? .. blog lain ok jer boleh view & komen as usual ... mad WHY ??????????????? WHY ?????? WHY ???????????? mad
sad hu.hu.hu..hu.hu.hu.hu.huwaaaaaaaaaaaa sad

8 comments:

mama tisya said...

sian blog ku uitm block..tp ada member kj kt uitm gk ..die ok je view

Nana said...

aik blog mamatisya ok je aku buka ni ha

mrs shaifull said...

maybe ada prob kot, sbb ada blog yg tiba2 je open to invited readers only, pastu kejap tu dah blh view :)

~ana~ said...

hu hu hu..ofis sy ni blog gmbr plak..ada gmbr bleh tgk ada yg kuar pangkah je..hampeh betul la...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

eryn > itu ler .. tensii

nana > dua blog ni jer x leh view ..yg lain ok plk

CT > itu ler ... tak tau naper ;-(

ana > adehhhh lg ler tensi kalau gitu

ann @ hatiberbunga said...

my ofis, blog2 ni.. kekadang blehh, kekadang xbleh. kekadang ok, kekadang ada feature2 dia cam "comments" xleh guna. mmg tensi yg amat sgt.

ermmm... diana uitm cawangan mana eh? hehe..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ann > kita kat main library uitm shah alam .. librarian ;-)

ann @ hatiberbunga said...

ooooooooo.... hehe...