Wednesday, May 26, 2010

Online Frendzy & Bestgirlfriend ;-)

biggrin Lanjutan dari Bengkel yg kita hadiri last week .. kita nie dok la canang2 kt FB kot2 la ada org kuantan yg nak jumpa dgn kita yg tak femes nieh .. plan pun last minit nie ... ada rezeki akhirnya dpt juga berjumpa one of my online friendzy iaitu = Caps@Ummi Ammar & Arissa yg dikenali thru online .. kami kenal since memasing preggy dan saling2 tukar info semasa .. dah masuk 2 baby baru lah ada kesempatan nak jumpa .. tinggi lampai & slim orgnya cool ... i yg berisi & mmg nyata rendah nie rasa bebenor makin rendah diri .. segannnn redface .. mekasih sudi larik dari ofis ke hotel seri mesia utk jumpa .. walaupun dpt borak kejap jer .. hopefully next time dtg kuantan dpt ler merasa org tue belanja 'goreng tepung' yer .. time jumpa tue perut kita mmg dah full kenyang + berkejar masa nak balik shah alam dah mrgreen

biggrin gmbr yg atas nie plk as usual my best girlfriend Radiey yg jauh nun di Kuala Terengganu tue .. dtg uitm utk hadiri konvokesyen adik iparnya .. so dpt ler kami dua jumpa lepas rindu kejap .. sakan yer korang bercuti2 mesia .. al-maklum hubby dia nie Tuan Inspektor .. susah nak dpt cuti panjang mrgreen .. apa-apa pun aku hepi tgk korang dua heppi sokmo lol

11 comments:

mrs shaifull said...

ee bila la nak dpt jumpa kengkawans online ni :)

~ana~ said...

kak, kita bila lak bleh cemolot?hah3x...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

CT > meh ler dtg umh ;-)

ana > kena buat gathering onlines ler nieh ;-)

CapsLock said...

huhuhu segan la letak pic kite yg berpeluh2 tu...panas kan kuantan?

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

caps > kita yg segannnn bangat ... segan dgn caps yg slim tinggi lampai ;-)

Mrs.Nury said...

rajin betul u diana..sambil2 g jln2 sempatlg jumpa kwn online kan.That's the good thing of blogging kan bleh kenal ramai kwn...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

Nury > itu ler .. ada rezeki dpt jumpa member online .. bkn selalu kan ;-)

Drama Mama said...

seronok jumpa besties kan. :-)

http://twinkywinkystars.blogspot.com

絲瓜湯包Sam said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

ann @ hatiberbunga said...

bestnya jumpa kawan online..
kita ni, bila la plak ye? hehe..

zailamohamad said...

dengan zaila bila pula?? hehehee