Sunday, June 27, 2010

Cempedak Goreng ;-)

biggrin menu minum petang hari ahad ... cempedak goreng ... didtgkan khas dari kg hubby .. masa SIL bwk cempedak nieh ke rumah, cempedak ni masih belum msk lagie .. lps 2-3 hari agak2 dah bau masak tue .. hubby kopek siap2 simpan dlm tupperware & fridge .. time nak goreng ni cempedak tue masih elok jer rupanya .. kami mkn dgn biji2nya sekali .. lembut lemak jer lol .. bancuh pulak air kopi .. walahhhhhh!!! .... memang terangkattt!! cool... yg lelain .. apa menu petang korang hari nieh ???

7 comments:

Afne said...

pergghhh tercium2 bau cempedak goreng huhu

Aini said...

kitorang minum petang just makan chocolate muffin yang Aini buat pagi tadi.. makan dengan vanilla ice-cream.. jadiklah kan, buat sejuk tekak ni... ;).

ibuayu said...

cempedak goreng memang best....

linahilmin said...

i sker cempedak! sangat2 suka!
dah puas cari kat sini, katanya belum musim lagi! :(

Nana said...

peberet en somi aku ni
tp skang bukan musim kan?susah gile nk cari cempedak goreng kt kedai2 klw xde musim

~ana~ said...

kak......nak sikit..terliur nih...

IDA said...

aduh duh..terliurnye..mmg suke sgt mkn cempedak goreng..hubby pun sama..tp apekan daya..kat sini takde cempedak..blk msia baru dpt mkn huhu