Saturday, June 26, 2010

Menu Ketam ;-)

biggrin lepak2 hari cuti nie.. layan jelah .. menu Ketam Cili & Sup Ketam ... tgk blog org lain mkn kat rest. seafood adehhhh ... mulalah rasa terliur .. nak hangkut hero2 gi seafood .. dgn minyak, tol, caj seafood ... kanselll ... baik mkn masak kt rumah sendiri .. puas hatie .. mkn smp terbaring kekenyangan coz boleh ulang tayang mrgreen korang google jer resepi .. aku msk pun main campak2 jer .. utk buah hati adam .. khas utk dia sorang menu sup ketam lol

3 comments:

Aini said...

Bestnya makan ketam... dah lama tak pekena ketam sejak deliver baby ni.. hmmm... nak kena start carik gaks ni!! hehehe...

Alamaks... Aini terasa lapar lah pulak.. belum lunch lagi ni.. hubby dah makan tengahari sebab ada Majlis Cukur Jambul... huhuhu..

Ni nak kena keluar carik lunch ah... malas nak masak :p.

Moh kita carik ketam for lunch.. muahahaha...

shima said...

ari tu br wat ketam msk lemak..puas hati..hih...laki ku ckp..mkn ketam ni baik mkn kat umah,.puas..

shima said...

ari tu br wat ketam msk lemak..puas hati..hih...laki ku ckp..mkn ketam ni baik mkn kat umah,.puas..