Thursday, June 3, 2010

New Love ;-)

redface officially The Vampire Diaries is my new love ... cintaku sudah berpaling tadah .. oopsss I still Heart Twillight Movies yer redface.. sebelum ini mmg cinta bangat dgn Twillight .. semuanya berpunca since selasa .. dok la tunggu2 Ghost Whisper series .. tp citer baru lak yg kuar .. lps tgk episod 1 TVD nie kt 8TV .. terus daku jatuh cinta dgn hero, heroin dan vampire jahat nieh mrgreen .. sanggup google kt youtube semata-mata nak tgk episod2 lain tue lol.. even kt internet ada la sket isu psl jalan citer dia yg lebih kurang mcm twillight (persamaan pada watak heronya yg vampire) .. malas nak pikir saper yg tiru saper ... coz dari apa yg kita compare pun .. The Vampire Diaries nie launch lebih awal dari Twillight .. lps dah tgk series dia pun jalan citer dia tak sama mcm twillight .. mmg lain pun .. tapi nak gak umum kat korang my new love niehcool
Jom Dating sesama time : every Tuesday - 9.30mlm @ channel 8TV mrgreen

7 comments:

~ana~ said...

udah jumpa cinta br ya..:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana > mmg bestttttttttttttttttt wajib tgk ;-)

Aini said...

Aini pun suka gaks layan Ghost Whisperer tu... dah habis ekk? Last Tuesday balik work lewat sangat so, tak dan nak watch tv..

Oklah tu kalau cite baru ni best.. leh layan gaks!... hehehe..

Afne said...

afne pn lyn vampire diaries ni aritu. tp tak sempat hbskan sbb haziq nk tido huhu

yg jahat tu yg belah kanan tu ke?

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

Aini > itu ler tiba2 GW takder dah ganti citer lain ...

afne > aah afne yg belah kanan tue vampire jahat .. tp hensemmmmmmmmmmm ;-)

linahilmin said...

d, mmg best ye.. ala, dpt tengok sket je masa 1st episode tu! takpe, akan gigih d/load later!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

lina > wahhhhhhhhhhhhhh bestnyer dpt downloadddddddddddddddddd