Wednesday, June 2, 2010

My Bizz ;-)


biggrin salam semua .. jgn terperanjat plk bila korang bukak2 blog hari nie tetiba nmpk sticky mode iklan tupperware ..dulu kan kita pernah janji nak updates promo2 hot sales tupperware .. harga2 yg kita bagi nie mmg murah sgt2 .. memang dah bagi diskaun murah2 utk kawan2 online semua .. harga pun sgt2 reasonable .. so pada yg berminat tue jgn segan2 contact me okies .. no worries .. promo nie smp end of Jun .. if status barang still available mmg rezeki korang sgt2 ... if korang tgk PROMO 6 .. dua2 barang tue sgt2 laris permintaannya dan2 tue terus sold out licinnnn .. TQ sgt2 pada semua yg menyokong yer mrgreen ... pada yg berminat tue do contact me .. if ada brg yg korang minat tue berstatus AVAILABLE.. cepat2 booking byr half (50% dulu) .. takut licin dikebas org lain .. al-maklum HOT SALES nieh lol

YM : idola008
email : idola008@gmail.com
sms/hp : 012- 344 33 62 (Diana)

10 comments:

SyaNa said...

selamat maju jaya
:-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

syana > TQ ;-)

~ana~ said...

gud luck kak d...moga bisnes terus maju..:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana > TQ ;-)

zai@umiaiman said...

hmmm bagus2 dah wat biz tupperware..bagus barang ni... tahan lama... moga terus maju jaya yer...nanti kiter cuba war2 kan by mulut plak kat kwn2 kat sini...

Fiza's said...

erm, kt pun teringin nak wat biz online.. tp, x tau nak jual apa... anyway, good luck yer

mrs shaifull said...

gud luck d! :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

zai > share dgn member2 coz price dia nie kita bg diskaun harga kawan2 nieh .. TQ yer ;-)

Fiza > msk jd membershp pun bleh fiza .. RM60 seumur hidup ;-)

CT > TQ ;-)

zailamohamad said...

zaila doakan moga bisnes Di makin maju..jangan takut untuk mulakan langkah dalam perniagaan ni..chaiyyok!!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

zaila > TQ zaila ;-)