Tuesday, June 8, 2010

~Weekend Story~

biggrin hari nie .. baru ler sempat nak jengah blog .. smlm mc .. kita dgn demam , flu + tonsil .. aidil & adam dua2 selsema .. gara2 berjalan since hari sabtu .. hari sabtu > weeding @ tjg karang .. wed. ofismates hubby > otw balik kami singgah Pasir Penambang beli ikan & seafood .. smp2 rumah kemas2 baju gerak plk ke Gombak rumh FIL .. tengah2 mlm plk ronda2 sekitar KL .. hajat nak singgah Uptown Danau Kota ..tp cancel sebab jem & sesak bangat mad... hubby & BIL Iwan jer yg lepas ke Uptown .. kami plk supper di rest. mkn roti nan & tose ..he..he.. mrgreen ... esok hari Ahad tue plk lps adam puas mandi di pool .. destinasi awal ke Sg, Wang & Low Yat .. FIL & SIL Didie nak carik casing Iphone & few accesories .. belah petang tue terus gerak ke IKEA .. MIL nak beli pengantung towel & bantal for her new sofa mrgreen .. otw balik singah KTM beli tiket bas utk MIL & BIL balik Kulim esok hari .. smp umh FIL di gombak almost pkl 9mlm .. kami plk terus siap2 nak balik ke pck alam ... smp our home pkl 12mlm ... mmg flat bangat dibuatnya .. sakan berjalan hari isnin terus mc lol
my medicine cool

9 comments:

nifalnin... said...

hahahha... diana, niza nak komen n3 nih.. skali terkomen kat n3 bwh plak.. hahaha... halal jer la ekk.. ape2 pun jgn lupe mkn ubat... take care...

mrs shaifull said...

nak muntah rasanya tgk ubat, sejak sakit ni, dah berjenis ubat asyik telan je, get well soon diana! :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

niza > TQ dear ;-)

CT > br 2-3 jenis ubt pun rasa mls nak mkn .. tp gagahkan diri telan ..

Afne said...

harap diana cpt sembuh. afne dh hampir 2 mggu flu tak baik tp moderate je. takmo mkn ubat nnti ngantuk.

~ana~ said...

moga cepat sembuh ye kak....skrg ni asyik hujan je..tu yg buat org ramai x sihat tuh...

mama_umar_maryam said...

pehh,klu zety pon flat cenggitu ;p

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

afne > ubt selsema nie ngantukkkkk ..huwarggghh

ana > TQ ana .. gerimis kena skit dah selsema ..

zetty > mmg capekkkkk ;-)

Fiza's said...

wah, memang padat toi.. maunyer x demam.. kiter jalan masa 2 jam kat suarasa ari 2 pun dah sakit2 badan. mana taknya, adam nak berdukung jer..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

fiza > wah semangat ke suarasa TV9 .. kita sejak ada hero 2 nieh jom heboh pun tak pegi .. he..he..