Friday, July 30, 2010

wake up call ;-)

lol taraaaaa ... muka org yg mengantuk tp gigih juga dia bgn mengacau semua org .. seawal 6am mrgreen even tiap2 hari aidil nieh tido lambat pun .. awal2 pagi lagi dia dah bgn .. dah jadi mcm wake-up call utk semua org .. senang kan .. tak payah kunci jam or alarm ... awal2 pagi dah ada tukang kejut kami semua .. layanjelah lol .. oh yer ucapan untuk kawan2 semua selamat berhujung minggu wink

8 comments:

shima said...

hehe sama mcm akmal dulu.kul 6 la dia bgn...adik dia skrg ok..tido .kecuali ada sbb dia bgn awal.mcm akmal bising/p kacau dia tido..hehee

~ana~ said...

erm..aqil pun jenis yg bgn awal...kalau weekend tu tension je xleh nak bgn lmbt2..:)

lia said...

kalau x meragam xpe, kalau buat muka 'comey' mau x p kerja xterurus dia kan.. mcm Amsyar la, kalau start okestra, Allah, nak mandi pon xboley...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

shima > aidil nieh hari2 bgn awal ;-)

ana > betul tue ana ..samalah kita ;-)

lia > alahai bab muka comel tue yg tak tahan ;-)

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

babe, muka aidil agaks same ngan adam ok! bile dah besar sure org ingat twin kot nt :) hehehe

mama_umar_maryam said...

aduhhh,malulah anak dare saye sorg tu selagi mama x bgn no way die nk bgn,hahahaha

iswatie "colours of life" said...

oh nooo..nanti bb dah keluaq confirm ada wakeup call balik

Anonymous said...

I would like to exchange links with your site nuruldiana008.blogspot.com
Is this possible?