Saturday, July 31, 2010

Sticky Mode- Membership ;-)

biggrin Register now .. pada sesiapa yg berminat .. seumur hidup RM60 ONLY .. what u get??? =

arrow Bizz info + Beg + LATEST katalog+FREE 3 pcs modular set+FREE 1 gift box includes 4 pcs round savers

cool Hurry!!!!!!!!!!!! .. sms me 012-344 33 62 .. give me ur details :-name, ic no, mobile no, address & email cool

6 comments:

linahilmin said...

D, i dpt mcm ni lah ye... Ohhh sgt teruja skrg tengok tupperware tu! Best best! Tq d...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

lina > yup lina ... sama mcm dlm gmbr .. this ur item .. i amek gmbr as cth ..he..he.. tak sabar nak jump u htr brg2 nieh ;-)

Mrs SM said...

mmg best tupperware brand ni.. sue dh lama jd ahli dia... :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

Mrs SM > wah sure byk koleksi nieh ;-)

ann @ hatiberbunga said...

diana..
aritu kan.. ann ada isi borang kt booth tapawer kt sini.. tp lum bayo lg rm60. patutnya pegi kedai dia, n bayo klau xnak bayo time tu. tp sbb makcik ni malas nk pegi kedai dia tu, hasilnya x bayo2 lagi la. hehe..

tp kan.. since x bayo lagi kt kedai dia tu, n since diana ada bukak offer kt sini, aci x klau ann nk register skali lg tp kali ni bawah diana je? hehe..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ann > ann bg details full name, ic, address, email address & hp nama ke email idola008@gmail.com .. kita cek dulu ... no problem ;-)