Monday, July 26, 2010

Weekend ;-)

biggrin salam isnin semua .. mcm mana weekend korang??? .. sure penuh jer agenda mcm kami nieh ... hari sabtu mmg kami tak kemana coz hubby kena keje .. sebab nanti masa time pose hari sabtu ofis hubby off duty .. so dorg cover keje awal2 smile .. malam sabtu tue gerak to my mom house .. coz ahad eso tu kami nak attend wedding ofismates Izwan Salim kat Puchong .. otw pegi tue singgah kemuning kejap htr barang member membership tupperware member blog Lina Hilmin mrgreen .. Lina siap bg gift yg comei kt kami .. TQ sgt2 dear .. next time kita boleh borak panjang yer lol lps attend wed .. kami singgah plk ke rumah nenek .. dekat jer dgn event wed tue .. dah lama tak ke sana .. lepak2.. borak2 ..makan2 .. almost pkl 8.30mlm baru ler kami gerak pulang ke pck alam mrgreen

2 comments:

mama_umar_maryam said...

same here diana,penat lg nih jln2 time weken

gEe said...

wiken sy sgt penuh...tgk aje la blog sy yg tk brhapdet..br ni terkial2 nk hapdet..huhu