Friday, August 20, 2010

isk ;-(

confused adeh .. adeh ... since pagi nie ... me & hubby dilanda sakit perut ... berulang-kali ke toilet .. aisehhh .... smlm beli lauk gulai ikan kt ofis .. singgah bazaar dekat rumh beli nasi lemak & ayam percik jer ... time berbuka smlm mkn nasi lmk & aym percik tu ok jer ... rasa2nyer sebab gulai kari tu la ... pagi td masa sahur panaskan ... rasa dia dah mcm kureng skit ... aduiiii ... jenuh ler asyik ke toilet jer dari tadi .... tensiiii confused .. first time kena attack gini since pembelian juadah di bazar2 ramadhan ... hu..hu...hu .. nasib badan cry

5 comments:

~ana~ said...

erm...ni la part paling x suka kan kalau beli lauk kat luar..isk isk isk....

mar!ahaf!z said...

hmm cian diana..
nx time jgn makan makanan yg dah simpan overnite esp bli dr luar..
better u masak sendiri for sahur.
telur ke, goreng2 ke, asalkan fresh k..
b xtra careful nx time..

::@.L.I.N:: said...

alahai cian nyer diana nie....letak minyak angin lah...mungkin akan melegakan sikit sakit perut tu...apa2 pun take care yerk...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana > itu ler ... kali nie terkena lakss ;-(

maria > jrg beli lauk kt luar .. selalu mmg msk .. kali nie laks nasib kena ;-(

alin > tq alin .. rehat nie nak tido sat

M@L@ said...

ala sian nyer.. letih bdn kejap masok toilet..mesti lapo kan..tu lah kadang2 org jual ni pkai cincai jer masak...
aritu akak beli bubur caca..pon sama dah bau hapak..x leh mkn langsung..sabo jer...