Monday, August 23, 2010

Reading Mood ;-)

arrow mlm td tido lambat coz gigih membaca bahan bacaan baru yg dibeli .. sambil survey2 buku resepi nak carik idea utk prepare biskut raya ... biskut raya yg simple2 dan tak remeh membuatnya ... memang tiap2 tahun gitu mix biskut order & homemade ... hopefully dpt ler buat 2-3 jenis .. ada juga biskut yg tak reti buat kita order jer mrgreen.. this year my MIL dah tempah biskut raya homemade from me .. time weekend nanti boleh la buat sikit2 ...lol kornag ada resepi biskut yg simple membuatnya but sedappppppp share with me pls ... email to me pun boleh .. Thanksssss yer wink

8 comments:

~ana~ said...

kak, to me biskut yg simple2 tu biskut yg xyah nak terap pakai acuan sbb bg saya tu melambat kan..saya suka buat yg jenis scoop dgn sudu je..mcm famous amos punya biskut..:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana > scoop jer yer2 .. resepi simple2 dlm mag nih byk yg terap2 pulak

ayien78 said...

takpe diana...takyah ikut sgt...janji masa bakar ikut time dia...
pastu.. adunan uli lama skit supaya lembut..
**pandai jek advise bukan buat pun hahahahar

syariza09 said...

thn ni cadangnya nk buat biskut mazola, tp resipi dh ilang...aiyakk

mama_umar_maryam said...

diana,zetykan klu sekali dpt mag ni mmg ngadappp selagi x abis,pastu blh repat byk2 kali plak tu,hihihih

-SharleenZawawi- said...

rajinnya wat semekut... kite punya semer kengkawan made... hehe... tempah aje...

makcikpc said...

biskut paling simple pun conrflake madu la diana..takyah bakar2

iswatie "colours of life" said...

tahun nih x buat satu apa pun biskut......order pun 1 jenis ja..harap mak kat kg la yg order.....coz akak x mkn sgt biskut...akak bedal lemang, ketupat, kari ayam n rendang...kekekeke