Wednesday, September 8, 2010

Dapur Ditutup ;-)

Bersiaran dari rumah .. hari nie dah mula cuti .. nak kemas2 siap2 balik utara mlm nie ... Mengumumkan projek saat2 kecemasan sebelum sesi menutup oven dapur dgn rasminya .. plan asal nak buat biskut jem strawberry resepi from Fieza (Mama Muiz) tp cancel ler gamaknya .. tak cukup kaki + tangan he..he.he.. if smpt buat lps raya aci tak??? ... awal2 pose hari tue kita dah siap2 beli minyak sapi nak prepare biskut arab nieh .. pastu smlm baca kat paper ada isu psl minyak sapi brand Q** yg diragui halalnya.. nasib baik minyak sapi yg kita beli tue brand Windmill Gheeblend from Unilever .. legaa... utk pengetahuan korang resepi biskut Arab nie kita main campak2 jer adunannya .. memang x der sukatan .. tawakal sgt2 .. dek kerana gula halus takder .. lumur jelah biskut arab tu dgn gula yg dikisar halus .. janji bila makan tue feel dia maintain tetap sama ;-)

Biskut Arab sesuci Snow@Salji

1 comment:

~ana~ said...

kak d, biskut suji tu pos sini sikit..:)..