Tuesday, September 7, 2010

First Walk ;-)

biggrin nak citer psl hero no-2 Aidil Muzaffar 9 mths + ... asik citer psl biskut raya jer kan neutral.. masa kami balik ke kulim tempoh hari time cuti Nuzul Quran .. Aidil dah make his First Walk .. congratss my little hero ... pencapaian plg jauh masa tu dlm 5-6 steps .. hari nie dah more than 15 steps .. laju sgt2 berjalan .. kalau dpt ruang yg agak2 luas lagi la dia excited berjalan .. bab panjat tangga ke tingkat atas lagi ler cpt .. pernah satu kali tiba2 aidil nie hilang dari ruang tamu .. kaget kami mencarik terus berkejar ke tingkat atas confused ... rupa-rupanya elok jer dia senyap duduk kt bilik tingkat atas eek .. adehhh ...berdesup jantung kami .. kalau nak kira rekod aidil ni memang lagi cepat dari abangnya mrgreen .. confirm raya nie jenuh ler kami mengejar dia .. excited asah skill berjalan cool
ps: gmbr blur2 sebab sambil capture .. sambil mengejar aidil nieh

13 comments:

Afne said...

waahhh advance nya aidil. haziq jln msh nk berpimpin.

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

afne > takper afne slow2 .. skrg dlm proses mengejar dia ;-)

~ana~ said...

advance nya anak bujang kakak..

anak bujang saya no 2 tu, masih gigih meniti dan memanjat tangga...
gigi pun xdok lg...hu3x...

tp xpe la kan...lain baby lain perkembangan nya kan...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana > mmg lain2 perkembanga setiap baby ana .. nanti smp masa dia ana jenuh kejar plk ;-)

syariza09 said...

betul la. cpt nyer dh nk jln. bagus tu. perkembangan +

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

syariza > tiba masa utk kejar mengejar ..he..he.. ;-)

ME said...

Congrats .. cepatnya. Rasanya baru semalam baca posting Diana bersalinkan Aidil

mama_umar_maryam said...

wahhhhh, dh jln! terorla aidil! ni dpt 'kaki' sempena raye nih

as a.k.a axa87 said...

hebat aidil... memang cepat betul dia ni.. part dia duk dalam bilik sorang2 tu yang mcm seriau je.. kena selalu ada org tengokkan si aidil ni diana.. risau jugak apa2 jadi kat dia.. Selamat Hari Raya yer,....

JuJue said...

kepala batas? dekat je tuh. ehh raya-3 nak wat open house. kat umah sungai dua. ptg start. sblm bertolak..singgah la dulu ek..

email: jujuelopez@yahoo.com

ehhh syok nyerr bday hari raya.. wooww weeeee

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

Kak Me > itulah kak cpt sgt2 masa.. skrg sy kena kejar dia plk nieh ;-)

zetty > hadiah sempena ramadhan & syawal ;-)

as > mmg kena cari safety gate pasnih.. salam lebaran buat as & family dari kami ;-)

Jujue > wah raya utara gaks ... TQ invite .. raya ke-3 kami dah turun ke sini .. raya umh my mom plk ;-)

mar!ahaf!z said...

fuiyoo cepat nye jalan aidil.. :)
go aidil go!

ann @ hatiberbunga said...

wah!! tahniah! tahniah!