Monday, September 6, 2010

Misi Seterusnya ;-)

biggrin firstly terima kasih pada kawan2 yg bg pelbagai tips dan sama2 mendoakan my lil bro .. dia dah discaj from hospital .. aminn dpt raya kt rumah sama2 family.. bkn kt hospital mrgreen .. weekend lps berjaya menyambung misi seterusnya ... kali nie sakan membaking cookies di tengah2 hari .. ada citer sedih tau cry.. konon2 nak rasmi pakai penimbang kuih tue .. sekalie tue nan ado .. rosak .. kaget dibuatnya ... nasiblah kan beli penimbang kuih cap ayam jer confused.. kita pun main tawakal jer campak2 bahan membuat biskut nieh. .. dlm resepi kena guna serbuk koko .. kita belasah jer guna serbuk milo ..hua..hua...hua eek... ... yg jadi tukang rasa adam & aidil lol .. time tue pikir if biskut ni kureng menjadi ... jadi habuan adam & aidil jelah .. hu..hu... rolleyes .. bila dah siap bau mmg semerbak .. adam siap ckp sedap .. manis ... yg aku nieh sabo jelah .... lps siap membaking masuk balang kami terus siap2 balik gerak umh my mom .. x sempat nak rasa pun .. ahad mlm td balik rumah pck alam smp terus kejor balang kuih nak rasa ... aminnnnnnnnnnnnn ... semua ok .. sesedap rasa .. Thank you & good job my assistant & tukang tester dua hero itue mrgreen
mrgreen biskut oat kismis mrgreen

8 comments:

~ana~ said...

tahniah sbb berjaya buat biskut raya..:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana > heh...heh... buat time pose .. belasah jelah kan .. amin jadik ;-)

hacienda said...

wah..nmpk sedap biskut tu..dh ade tester berpengalaman 2 org..bole dipercayai deria rase kan..hehehe..maybe bile mikhael dh beso sket br la nk start wat kuih..skrg xmenang tgn

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

has > itu ler .. psl adam mkn asyik bertambah .. aidil mkn 2 biji habis .. oklah kot .. heh..heh ;-)

~Eila @ Along~ said...

D,
thn ni eila beli je.. tak sempat buat.. keje byk.. lgipun helper yg setia tu (my hubby) dah bz ngan project die huhuhu mmg puas ati buatkan..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

eila > kita beli satu jer from nana biskut sarang semut /.. coz tak reti buat ;-)

::Mamalyna:: said...

wahh...selamat2... ai buat biskut arab jer...

diana's family,
Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami sekeluarga. Maaf Zahir Batin

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

lyna > TQ mama lyna .. Selamat Hari Raya to ur family juga dari kami ;-)