Tuesday, November 9, 2010

Terapi diri ;-)

confused di saat diri sedang dilanda kesibukan tahap maksima .. this week ofis tgh busy prepare utk audit dalam .. mmg stress dibuatnya ... byk benda nak kena settle cry... balik rumah manjang pkl 9 malam baru smp rumah ..hu..hu.. sian anak-anak aku sad blog kawan2 mmg langsung tak sempat nak jenguk (itu pun salah satu cara utk terapi minda kan) sad ... sbg alternatif utk terapi diri .. smpt2 ler curik masa time nak tido tue dgn membaca novel ... lama giler tak beli novel baru .. weekend lps masa jalan2 dgn MIL & FIL smpt jengah MPH dan sambar satu novel baru .. few blogger members dah khatam satu buku nieh .. aku baru hegeh2 nak baca mrgreen... mmg terapi minda sgt2 .. byk plot2 menyentuh ttg kehidupan ada dlm ni .. kisah keinsafan.. kemaafan .. kesabaran ... malam ni sebelum tido ... mau sambung baca smp habis lol .. anyone nak rekomen novel yg best2 sbg terapi minda ?????

2 comments:

hacienda said...

samela kte pn bz mengaudit dan di audit!

linahilmin said...

i've read it... best!
klu nak beli lagi next time & takde idea nk beli buku apa, cari la JS mostly mmg best & menghiburkan!