Wednesday, December 29, 2010

~ Busy Mode ~

cool Tuan rumah sedang dilanda busy mode .. al -maklum baru hari ni secara rasmi masuk ofis ... 2 hari lepas ada kursus Lanjutan PERASA .. sambil2 tgu hubby habis keje .. sempat ler terjah dalam carefour baru sek 23, Shah Alam .. baru 2 weeks bukak katanyer ... cuci & gunting rambut @ MICO Hair Salon lol first time ler merasa cuci rambut & hair cut by professional .. selalu tue kita main potong rambut kat kedai bajet mcm Quickcut tu .. amik kau .. rambutku jadi tumbuh tak sama .. padan muka haakuu cry... utk pengetahuan korang salon nih tgh buat promo baekkk punyer sekarang .. wash and cut by professional stylist only RM48 eek so sapa-sapa yg dekat2 shah alam tue boleh ler terjah saloon ni .. mention my name .. mana tau boleh dpt diskaun lagi ..he...he..he.. mrgreen
lol muka stylish tu nampak garang .. tapi dia sgt2 baik hati dan peramah maaa lol

5 comments:

syariza09 said...

aar la, nampak garang. tp bila gunting kt tangan, dia ok je kot

Aini said...

wah! rambut baru nampak... rambut 2011, ekk? hehehe...

@.L.I.N said...

menjelang tahun baru harus ada rambut baru...betul tak diana???

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

syariza > ok .. baik hati ;-)

aini > aah rambut 2011

lin > he..he.. rambut tahun baru ;-)

mama_umar_maryam said...

nmpk garangg, tp auw2 x? hik3..kiut style baru ni diana