Thursday, December 16, 2010

Kisah Seminar lagie ;-)

biggrin Sambungan dari kisah seminar ini .. berita terkini adalah aku akan menginap di hotel lain .. cancel ler nak berangan2 berendam di Penang Bayview tue ... kisahnya cam gini .. my ofis prepare LO (payment) untuk seminar jer.. utk penginapan pula .. adalah berkonsepkan bayar dulu .. dah balik dari seminar .. baru boleh claim kemudian ... melihat pada harga penginapan di Penang Bayview tue.. iskkk..hu..hu..hu. confused... rasa ralat gak nak kuar duit sendiri byr dulu .. makanya .. me akan menginap di hotel berdekatan iaitu EQ Feringghi Hotel cool.. oklah kan.. dari takder tmpt nak menginap .. kebanyakan hotel berdekatan tmpt seminar dah penuh disebabkan cuti sekolah dan dekat2 dgn tarikh cuti christmas .. nasib baik sempat dpt book hotel yg sama dgn one of my ofismates yg pegi seminar ni .. senang ler nanti nak bergerak ke tmpt seminar sama-sama mrgreen
ps: niza ... kita jumpa kt sana nanti eh mrgreen

4 comments:

iswatie "colours of life" said...

alahai..Penang Bayview tuh mmg best

lia said...

Alahai.. Awat la opis hang x masukkan skali LO tu dgn hotel, jenuh nak pk transport, parking g nnt.. Tp menda da jd kan..

Harap2 have fun kat sana..

mama_umar_maryam said...

happy seminaring ;p..lame btol zt x g penang nih

mrs shaifull said...

bestnya d, seminar di ujung2 thn nih, blh jalan2 sekali :) penang tuhhh, enjoy ur day, ke dah balik ni???