Friday, November 26, 2010

Conference@Bayview soon ;-)

biggrin saja nak share citer .. tahun nie .. ini adalah conference kedua yg kita pegi ... awal2 tahun dulu seminar pustakawan UiTM di Terengganu .... memang rasa teruja nak pegi Seminar Kebangsaan Sumber Elektronik nie (20-21 Dis 2010) kerana .. seminar ni e merupakan pertama kali kita hadiri.. memandangkan ianya berkaitan dgn tugas2 dan tanggungjawab kerja sejak bertukar ke new department ni .. itu yg sibuk settlekan borang permohonan bekursus semua tue ... aminnn semua dah settle .. tinggal tunggu unit latihan dan unit kewangan uitm prepare LO utk bayaran seminar ni nanti (fully sponsored by UiTM dihatiku) mrgreen... habis jer seminar nie .. kita akan sambung berkampung di USM pulak bagi mesyuarat Jawatankuasa ahli2 MOLEC (Malaysia Online Electronic Consortium) sampai 23hb Dis ... insyallah takder aral nak ... kita plan pegi conference ni nak bawak family sekali mrgreen.. alang2 dah hujung tahun .. rasa risau plk almost seminggu nanti tinggalkan hero-hero tue kt rumh .. hopefully dpt info dan perkongsian ilmu baru semasa di seminar ni nanti lol .. sesapa kawan2 yg kt penang tue .. boleh ler kita singgah jumpa mrgreen
sesaper yg pernah tinggal kat Penang Bayview Beach Resort nieh boleh ler share info korang wink

7 comments:

~ana~ said...

wah...best nya kak..kerja sambil bercuti la nih..:)

liza@putralady said...

akak pernah dok sini thn bile x ingat.. lama giler.. best! masa tu conference jugak.. satu malaysia.. penuh dgn staff perodua.. ikut hubbylah time tu.. yg best ada bilik dlm bilik.. mcm suite kot.. bila masuk pintu ada 2 single bed pastu bukak lagi satu pintu ada 2 king bed.. bayangkan besor gile! dgn bath tub bagai.. hehehehe

mama_umar_maryam said...

so far company baru ni blm penh g seminar ape2..tp tingin tau ;), slmt berconfrnce diana!

nifalnin... said...

diana,
nanti kite jumpe kat sane eh... heheheh... nieza dah apply n PLF pun dah bayar sumer skali... suke2... kite pun bw family jugak... hotel ni kite pernah dok ms thn 2000.. best.. besar n cantik... klu nak tgk mat saleh naked pun ok jer... hikhikhik...

nifalnin... said...

diana,
nanti kite jumpe kat sane eh... heheheh... nieza dah apply n PLF pun dah bayar sumer skali... suke2... kite pun bw family jugak... hotel ni kite pernah dok ms thn 2000.. best.. besar n cantik... klu nak tgk mat saleh naked pun ok jer... hikhikhik...

::@.L.I.N:: said...

nak ikuttttttttttttttt

Anonymous said...

k. diana kite baru jek stay situ mase cuti raye haji aritu...
bestlaaa... amik yang family room and seaview.. best2x!... kire puas hatilaaa... food die pon ok..

-lin -