Monday, January 3, 2011

1st entry @ 2011

biggrin Salam Tahun Baru semua .. sana sini kisah dan entry psl tahun baru ... psl azam tahun baru pulak .. aku x mo reveal ler .. simpan dan karang dlm hati ..he..he..he.. segan lor .. azam biasa-biasa jer .. apa jua perancangan biarlah semuanya berjalan lancar .. kehidupan kami aman dan bahagia berpanjangan .. tak lupa diberikan kesihatan yg baik ..aminnnn mrgreen dan mcm biasa .. asal mula jer sekolah bukak .. jalanraya pun mulalah jem manjang mad... nasib baik x merah punch card .. rasanyer semua org hadapi benda yg sama cool... kisah pagi td time kami htr adam ke his new school .. principal dia rasanyer lupa nak inform hari Isnin & Khamis kena pakai baju sport .. makanya kami pun patah balik rumah tukar baju adam .. hishh sabojelah kan rolleyes.. yg penting tadi pagi .. adam ok jer .. time kejutkan awal pkl 6.30am tue senang bangun .. dan bila dah masuk kt dlm tadika .. dia x menangis langsung .. (even mama dia ada rasa sebak gak skit mrgreen) .. tp kesian tgk anak jiran sebelah rumah yg nangis beriya .. smp kena dukung oleh salah sorg teacher .. maybe first time nak sesuaikan diri kan .. so pada parents2 yg menghantar anak2 ke sekolah tue .. sure hadapi mcm2 ragam kan .... sekali lagi .. Happy New Year 2011 mrgreen

5 comments:

K-Baby said...

Salam dear Mommy,
I'm honored to invite you to join our giveaway contest in conjunction with the launch of our online baby shop. You could stand a chance to win a cute slogan tee for your beloved lil one. Do drop by our blog. Many thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

Fiza's said...

betul2.. dah start sekolah ni jalan memang jem... tahun baru punch card dah merah uwaaaaaaaaaaaa

Lidya said...

ape perasaan diana bila dah ada anak yg sekola?? hehhehe.. dah besar rupanya KITA ni

mar!ahaf!z said...

adam big boy la mama.. hehe.. kira oklah tu dia tak nanges kan..

Fynnaz said...

Amin!